Tool belt

De tool belt is een handige riem waar je allerlei gereedschappen aan kunt hangen. Wanneer je ze nodig hebt, zul je ze automatisch gebruiken. Hierdoor hoef je niet steeds gereedschappen van de bank te halen, hoef je ze niet meer te bewaren en heb je extra ruimte in je inventory. Als je eenmaal een stuk gereedschap aan de tool belt hebt gehangen, kun je het voorwerp niet meer terugkrijgen. Ze blijven ook hangen als je sterft.

Als je een stuk gereedschap aan de tool belt kunt hangen, zal het voorwerp hier een optie voor hebben. Om te kijken wat je allemaal al aan je tool belt hebt zitten, kun je op de Tool belt-knop klikken bij het overzicht van wat je aan hebt.

Plaatje

Met een tinderbox en een knife aan je toolbelt zal er bijvoorbeeld een venster verschijnen wanneer je op logs klikt. Je kunt dan kiezen of je je tinderbox of knife wilt gebruiken en de actie naar keuze selecteren.

Een dragon pickaxe aan je tool belt zal in gratis werelden als rune werken. Dit geldt ook voor hatchets.

Een aantal gereedschappen zit standaard al aan je tool belt. Dit zijn vooral voorwerpen die je niet voor Slayer nodig hebt of van quests krijgt.

Wanneer je tool belt vol is, krijg je de titel 'the Tool'.

Dungeoneering heeft een aparte tool belt, die ook standaard met allerlei handige zaken gevuld zal zijn. Je kunt er wel een betere hatchet en pickaxe aanhangen. Je kunt er zelfs pickaxes en hatchets aandoen die je nog niet kunt gebruiken. Deze zal dan functioneren als het equivalent dat je wel kunt gebruiken, tot je wel het benodigde level hebt. Een tool belt van Dungeoneering heeft een aparte categorie voor sleutels die jij of groepsgenoten vinden. Deze verdwijnen zodra iemand ze gebruikt of als je de grot verlaat.

Categorieën

General

Fishing

Crafting

Farming

Slayer

De salt, ice en fungicide shakers kun je voor 50.000 gp per stuk bij een Slayer master kopen. Voor de explosive shaker moet je een super explosive flask bij een Slayer master kopen en vullen met 100 rubium. Om de bonecrusher, seedicide, charming imp en herbicide toe te voegen, moet voor elk 500 Slayer points bij een Slayer master betalen om te leren hoe dat moet.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.