Gielinor games

De Gielinor Games zijn het RuneScape-equivalent van de Olympische spelen. Ze zullen in de week van 13 augustus weer verdwijnen. Vanuit alle uithoeken van RuneScape komen bewoners naar Varrock om tegen elkaar te sporten. Jij mag ook meedoen. Ga naar het marktplein van Varrock en betreed de grote portal die er staat. Je kunt nu uit drie evenementen kiezen.

Portal

Je kunt de evenementen een onbeperkt aantal keren doen, maar na een paar keer zul je geen xp meer krijgen. De volgende dag zul je dat wel weer krijgen.

Head to Head

Hiermee zul je Agility xp krijgen. Het is een renwedstrijd, waarbij je het verloop mag beïnvloeden. De wedstrijd is opgedeeld in beurten. In principe zul je elke beurt twee stappen verder komen, maar elke beurt mag je uit drie kaarten kiezen, waarbij je steeds een stukje dichter bij de eindstreep komt. De gekozen kaart zal invloed hebben op wat er in de volgende beurt gaat gebeuren. Het doel is om in zo min mogelijk beurten over de finish te komen, die bij 100 passen ligt.

Agility

De kaarten hebben een gekleurde rand, die aangeeft op welke speler de kaart effect zal hebben. Een kaart met een blauwe rand zal dus effect hebben op de tegenstander in het blauwe pakje.

Tijdens het spel kunnen alle spelers speciale condities krijgen, waardoor kaarten andere effecten op deze spelers Rodrig maakte zijn kruisboog klaar om af te vuren. kunnen hebben. De "struggling"-conditie is bijzonder. Door de kaarten die je krijgt, kunnen deelnemers apart van elkaar een "struggling"-conditie krijgen. Als één deelnemer er drie heeft, wordt hij of zij uit het spel verwijderd. Met de balk bovenaan je scherm kun je zien welke condities iedereen heeft.

PlaatjeNaamBeschrijving
Arrow to the kneeArrow to the KneeAls een speler één stap achterloopt op een speler naast hem of haar, zal de speler een extra stap doen.
CrampCrampIedereen met een "struggling"-conditie krijgt nog een extra niveau van de "struggling"-conditie.
DedicationDedicationDe aangegeven speler krijgt een "focus"-conditie, waardoor hij of zij afleidingen in volgende beurt kan negeren.
Greed for speedGreed for speedDe aangegeven renner zal drie passen vooruit gaan en de rest twee. Als de aangegeven renner al voorloopt, zal hij of zij "exhausted" (uitgeput) raken.
I'll show themI'll show them!Iedereen met de "slighted"-conditie doet een extra stap. De "slighted"-conditie zal verdwijnen.
Prayer protectionPrayer protectionDe aangegeven speler zal de komende twee beurten twee stappen doen, ongeacht andere effecten.
Short-term injuryShort term injuryDe aangegeven speler zal de komende twee beurten maar één stap doen en zal in deze beurten alle andere kaarten negeren.
SlipstreamSlipstreamAls de speler met de aangegeven kleur één stap achterloopt op een speler naast hem of haar, zal de speler een extra stap doen.
Stepping stoneStepping stoneAlle spelers die aan de aangegeven speler grenzen, doen een extra stap.
Super dedicationSuper dedicationHetzelfde als dedication, maar dan twee beurten.
Super prayer protectionSuper prayer protectionZelfde als prayer protection, maar dan de komende 3 beurten.
Sweat in the eyesSweat in the EyesIedereen die "exhausted" is, zal voor de aangegeven beurten "strained" worden, zodat hij of zij maar één stap voorwaarts doet.
TauntTauntDe aangegeven speler zal spelers naast hem of haar afleiden, waardoor die één stap minder doet.
Wind resistanceWind resistanceAlle spelers zullen de komende beurt maar één stap doen en worden "exhausted".
StreakerStreakerIedereen die geen focus heeft, zal de komende beurt maar één stap doen. Wie wel een focus heeft, verliest die.
Long-term injuryLong-term injuryDe aangegeven speler zal de komende drie beurten maar één stap doen en zal in deze beurten alle andere kaarten negeren.
CowCOW!!?Er komt een koe uit de lucht vallen, die voor twee spelers gaat liggen. Deze spelers kunnen vervolgens niet lopen..
Weight of expectationWeight of expectationEen speler zal een extra "struggling"-conditie krijgen.
Wild cardWild cardEr zal een willekeurige kaart worden gekozen.
Collective epiphanyCollective epiphanyAlle condities bij renners worden verwijderd.
Eye of the kyattEye of the kyattIedereen met een "focus"-conditie verliest deze en doet een extra stap naar voren.
Fight trough the painFight through the painIedereen met een "strained"-conditie doet een extra stap, maar krijgt wel een "struggling"-conditie erbij.
Phoenix from the FlamesPhoenix from the FlamesDe achterste renners doen een extra stap en krijgen een "struggling"-conditie erbij.

Cheese wheel rolling

Hiermee zul je Defence xp krijgen. Klik op een stuk kaas en hij zal naar beneden rollen. Jij zult er achteraan gaan rennen. Daarna moet je zo snel mogelijk links en rechts van je klikken om de obstakels te omzeilen. De kaasrol van een ander is ook een obstakel. Je kunt ook gaan rennen zonder dat je een stuk wegrolt.

Kaas rollen

Resource collecting

Je zult met dit evenement Mining, Farming en Woodcutting xp kunnen verdienen.

Bij dit spel moet je in vijf minuten zo veel mogelijk punten te halen door grondstoffen te verzamelen. Er zijn drie zwevende eilanden. Op de noordelijke kun je met Mining grondstoffen hakken, in het oosten met Woodcutting en in het westen met Farming. De grondstoffen hebben verschillende kleuren en vereisen verschillende levels.

Hoe hoger het level dat bij de kleur hoort, hoe meer punten je zult halen. Het duurt echter wel langer voor hoge grondstoffen terugkomen.

Wanneer je iets verzamelt hebt, moet je dat naar de deposit box in het midden van de eilandengroep brengen. Pas dan krijg je er na afloop punten voor. Als je verschillende kleuren verzamelt, krijg je bonuspunten.

Het is mogelijk Varrock armour te gebruiken.

Marathon

De marathon kun je niet zomaar beginnen. Zo nu en dan wordt er eentje via de chatbox bekend gemaakt. Ga naar op het aangegeven moment naar de aangeven plaats in de aangegeven wereld en de marathon zal beginnen. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk alle checkpoints aan te klikken. Er zijn drie marathons:

Beloningen

Bij Oomad Arrow, die ook op het marktplein van Varrock is, kun je de punten die je haalt inwisselen voor beloningen. Ze zijn onderverdeeld in goud, brons en zilver. Je kunt eerst alleen de bronzen voorwerpen kopen, maar voor 2.500 punten kun je ook de mogelijkheid kopen om de zilveren afdeling te openen. Als je de zilveren mag kopen, kun je voor nog eens 2.500 punten ook gouden voorwerpen kopen. Goud is alleen voor members.

Je kunt maar 2.500 punten tegelijk hebben. Wissel ze dus regelmatig in als je voor alle beloningen gaat, anders zul je niets krijgen. De gemakkelijkste manier om punten te krijgen is cheese rolling. Dat kan zelfs zonder dat je al te veel hoeft op te letten. Gebruik de tweede rij van rechts en je zult lang kunnen lopen. Je kunt eventueel steeds een plaatsje naar links gaan als je nog langer door wilt rollen.

Als je een ring van de Gielinor games draagt, zul je extra xp en punten bij de activiteiten krijgen. Hoe hoger de ring, hoe meer xp en punten.

De toorsen kun je als lichtbron gebruiken. Ze hebben ook een speciale emotie.

Alle voorwerpen, op de ringen en toortsen na, verlagen je gewicht als je ze aandoet. Bronzen voorwerpen verlagen je gewicht met 0,45 kilo, zilveren 0,9 en gouden 1,36.

Goud (alleen voor members)

Het kost 8.250 punten om alle gouden beloningen te kopen. De tweemaal 2.500 die nodig is om goud te kunnen kopen, zit daar niet bij.

Gold

Silver

Het kost 7.350 punten om alle zilveren beloningen te kopen. De 2.500 die nodig is om zilver te kunnen kopen, zit daar niet bij.

Silver

Bronze

Het kost 5.950 punten om alle bronzen beloningen te kopen.

Bronze

Over deze pagina

Met dank aan 0wnag3 skil3 en Gio voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.