Champions' Guild

Ten zuidwesten van Varrock ligt de Champions' Guild, waar alleen de spelers in kunnen die zichzelf hebben bewezen door het voltooien van quests. Hier kunnen alle spelers in die 33 Quest Points hebben behaald, zowel gratis spelers als members. De guild ligt erg centraal en is gemakkelijk te bereiken via de lodestones van Varrock en Draynor. Members kunnen er direct naartoe teleporteren met behulp van een Combat bracelet.

Kaart

Begane grond

Bij het binnenkomen zul je verwelkomd worden door de guildmaster. Hij is ook het startpunt van de quest Dragon Slayer en zal je na de quest ook de sleutel van Melzar's Maze teruggeven als je deze kwijt bent.

Kippen

Je zult buiten wat kippen zien rondlopen. Omdat het er bijna nooit druk is, is dit een goede plek om ze te doden als je toegang hebt tot de guild, hoewel je tegen de tijd dat je dit kunt misschien wel wat beters te doen hebt. Je kunt de kippen meteen koken in het kleine keukentje dat bij de guild inbegrepen is.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping van de Champions' Guild lopen twee armourverkopers rond. Valaine, die in het noorden van het vertrek rondloopt, verkoopt black platelegs, black full helms, adamant platebodies en blauwe capes. Scavvo verkoopt allerlei rune en green dragonhide armour. De rune platebody en green dragonhide body kun je na Dragon Slayer bij Oziach kopen in Edgeville. Scavvo kun je op het plaatje hieronder zien.

Scavvo

Er bevindt zich ook een kist in het noorden van de kamer. Hij is op slot en tot nu toe is nog niet bekend wat erin zit en hoe hij open kan.

Champions' Challenge

Voor members is er in de kelder van de guild ook nog een activiteit. Via het luik onder de trap kun je namelijk naar de Distraction and Diversion de Champion Challenge gaan. Heel af en toe zul je van sommige monsters een champion's scroll krijgen, waarin je door de kampioen van dit ras uitgedaagd wordt om hem in de arena onder de guild te verslaan. Als je dit lukt krijg je wat xp voor Slayer en Constitution.

Luik

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.