Cooking Guild

De Cooking Guild ligt ten westen van Varrock, ten zuidwesten van de Grand Exchange. Om deze guild te kunnen betreden heb je 32 Cooking nodig. Van de Head Chef moet je ook nog een koksmuts hebben. Doodnormale imps en goblins willen nog wel eens een chef's hat achterlaten als je ze doodt. Koksmutsen kun je ook kopen bij het kledingwinkeltje in het omheinde membersgebied in het oosten van Varrock. Members kunnen ook Varrock Armour 3 van de moeilijke taken van Varrock of een Cooking cape dragen om binnen te komen.

Plattegrond

Als je de deur binnengaat, word je tegengehouden als je geen Chef's Hat, Cooking skillcape, Varrock armour 3 of 4 draagt of 32 Cooking hebt.

Binnenin zie je in een memberswereld bent meteen een stalletje staan, met als verkoper Romily Weaklax. Hij koopt en verkoopt taarten. Het boek dat hij verkoopt is een receptenboek. Hier staan alle recepten van de taarten uit RuneScape in.

Begane grond

Als je 99 Cooking hebt en member bent, kun je bij de Head Chef voor 99.000 gp een Cooking skillcape kopen. Zie Capes of Achievement voor meer informatie.

Members kunnen als ze Varrock Armour 3 of 4 van de taken van Varrock dragen ook een bank gebruiken in de Cookingguild. In de bank staat ook een kookfornuis.

In het midden van de ruimte zie je een flour bin staan. Hier komt het meel in terecht als je grain in de hopper op de tweede verdieping gooit en de Hopper Controls bedient. Je kunt het er dan uithalen met een pot. Op het tafeltje in het noorden ligt een chocolate bar, die kan gratis meenemen. Als je water nodig hebt, kun je dat ook uit de kraan halen.

Op de eerste verdieping is ook wat te vinden: op het zuidelijke tafeltje twee cooking apples en een pie dish, op het noordelijke tafeltje een bowl en een cake tin. Een echte cooking guild heeft natuurlijk ook een range: dus hier ook. Er zijn er zelfs twee op de eerste verdieping. Je kunt er als member ook je melk karnen naar boter, kaas en crème met de karn die er staat.

Eerste verdieping

Als je nog een ladder omhoog gaat zie je nog een verdieping. Ook hier zijn tafels met spullen: in het oosten grapes en een pot, in het zuiden nog een cooking apple en een jug. Je ziet ook een plaats waar je het graan in kan doen als je meel wil maken. Graan kun je op het veld ten noorden van de guild plukken.

Tweede verdieping

Over deze pagina

Met dank aan Holy Wallie en Draadloos voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.