Crafting Guild

De crafting guild is de guild voor de crafters van level 40 of hoger. Vroeger had je een brown apron nodig om binnen te komen, maar dat is niet langer het geval.

De guild ligt ten zuidenwesten van Falador. Je kunt er als je member bent sneller komen door de tunnel onder de muur ten zuiden van de westbank te nemen of een Skills necklace te gebruiken, anders moet je omlopen via de oostbank. Voor gratis spelers is constant met een clan vexillum en ring of kinship of explorer's ring 3 teleporteren een goede optie. Bij de explorers' ring kun je de bank deposit box op de pier van Port Sarim gebruiken. Tevens is er in clan camp een bank.

Eenmaal aangekomen zie je een gebouw, een weiland met koeien en een gebied met stenen voor Mining. Bij de koeien kan iedereen komen: daar is geen bepaald level of apron voor nodig.

Plattegrond

Het gebouw is eigenlijk de echte guild. In het westen zie je een pottery oven voor de klei die je gemaakt hebt, in het oosten kun je je klei omvormen in potten en dergelijke. Er liggen verschillende gereedschappen op de tafeltjes. Bij de Master Crafters die er rond lopen, kun je om advies vragen. Als je level 99 Crafting bent, kun je de crafting skillcape bij deze mensen kopen voor 99.000 gp.

Wanneer je de moeilijke achievements van Falador hebt gedaan, kun je de bank deposit box in het zuiden van het gebouw gebruiken. Deze bank deposit box is vooral handig voor de ores die je buiten kunt hakken.

Buiten, in het oosten, zijn 6 stenen met klei, 6 met zilver en 7 met goud.

Hakken

Op de eerste verdieping zijn een tanner en een spinnenwiel. De tanner zal de koeienhuiden van de koeien buiten de guild kunnen looien, bij het spinnenwiel kun je wol spinnen. Ten noorden van de Crafting Guild lopen een aantal schapen en op de eerste verdieping ligt een schaar, daarom kun je hier goed balletjes met wol maken.

Eerste verdieping

Over deze pagina

Met dank aan Jaguar Chef, ido435 en walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.