Fishing guild

In de Fishing Guild zijn veel dingen te doen op gebied van Fishing. De Fishing Guild ligt ten noorden van Ardougne, naast Hemenster. Je kunt er ook vanuit Seers' Village komen door naar het zuidwesten te lopen. Je kunt helaas niet zomaar in de Fishing Guild. Je hebt officieel 68 Fishing nodig om binnen te komen, maar mensen met 65 Fishing kunnen met een Fishing potion van Herblore ook naar binnen. Als je een admiral pie hebt, kun je al naar binnen met 63 Fishing.

Dit is de kaart van de Fishing Guild:

Plattegrond

Het eerste huis dat je tegenkomt is het huis van de master fisher. Je kunt bij hem een Fishing cape kopen als je ooit 99 Fishing haalt. In zijn huis ligt een lobster pot, harpoon en big net. Pak iets waarmee je de vis kan vangen die je wilt. Het is nog precies hetzelfde als buiten de Fishing guild: met een harpoon kun je tuna, swordies en sharks vangen, met een lobster pot lobsters en cod, mackerel en bass met een big net. Ook staat er een range om je vis op te koken. Deze range wordt niet veel gebruikt, omdat het vuurtje in de Rogues Den veel dichter bij een bank is.

Als je verder gaat, kom je de steigers tegen.

Vissen

Op de steigers kun je vissen. Er zijn twee soorten visplaatsen. Zoals al bekend is Cage en Harpoon voor Lobsters, Swordfish en Tuna's. Net en Harpoon geven Sharks, cod, mackerel en Bass.

Je ziet langs de steigers ook eenden. Dit is een perfecte plaats om melig te doen. Zo is bijvoorbeeld de populaire volkssport eendenmeppen (met een staf eenden doodslaan) ontstaan.

Als je van de steigers afloopt en het andere huisje inloopt, is er een Fishing Shop.

Ten noorden van de viswinkel is een bank, heel handig om je lobster pots in op te bergen als je ze spaart. De meeste mensen gebruiken de bank echter als opslagplaats voor hun vis. Hij wordt ook gebruikt om voorraden aan te vullen tijdens het combat trainen, zoals op de fire giants in de grot in de Baxtorian Falls. Bij de bank is een obelisk om je Summoning points op te laden.

Ook zul je bij de bank Jones vinden. Bij hem kun je de quest Deadliest Catch beginnen.

Over deze pagina

Met dank aan mrperfectk voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.