Heroes' guild

De Heroes' guild kun je betreden na het voltooien van de Heroes quest. De Heroes guild ligt tussen Taverley en Burthorpe. Je kunt met Achiettes bij de guild praten als je de quest wilt beginnen. Mensen die de quest voltooid hebben kunnen naar binnen.

Plattegrond

Eenmaal binnen zie je twee standbeelden van twee helden aan weerzijden van elkaar staan: Arrav Camorra. Als je examine doet, zul je een bericht zien dat de Fountain of Heroes naar beneden is verplaatst. Vroeger stond hier de fontein waar je je glory's kunt opladen, maar Jagex vond het leuk ons extra te laten lopen en heeft de fontein naar beneden verplaatst.

Arrav

Rune rockDe grot onder de Heroes Guild is wel leuk. Hier is een Blue Dragon met een hek ervoor, waar je magic en ranged op kunt trainen. Verderop in de grot is de Fountain of Heroes. Hier kun je amulets of glory en rings of wealth opladen. Wanneer je hier een amulet of glory zonder ladingen in doet, kun je 4 keer naar Edgeville, Karamja, Draynor Village of Al-Kharid teleporteren. Met de ring of wealth kun je na het opladen vier maal naar de Grand Exchange en Miscellania gaan. Opgeladen amulets of glory's en rings of wealth verhogen allebei ook de kans dat je edelstenen tijdens het trainen van Mining krijgt.

Verder zijn er twee adamant rocks, 2 mithril rocks, 10 coal rocks en 2 rune rocks te vinden in de grot onder de Heroes guild.

Op de eerste verdieping staat een oude held die niet meer vecht: Hellemos. Hij verkoopt nu een Dragon mace en een Dragon battleaxe aan iedereen die de guild kan betreden. Je kunt ook de off-hand versies bij hem kopen.

PlaatjeVoorraadNaamPrijs
Dragon Battle Axe10Dragon battleaxe200.000 gp
Off-hand Dragon Battle Axe10Off-hand Dragon Battleaxe200.000 gp
Dragon Mace10Dragon mace50.000 gp
Off-hand Dragon Mace10Off-hand Dragon Mace50.000 gp

Je ziet ook een Prayer altar op de eerste verdieping.

De tweede verdieping is niet zo bijzonder en bevat alleen een tafel. Het mooiste van deze verdieping is nog de trap er naartoe, waar je op weg naar boven prachtig overheen zult gaan.

Trap

Over deze pagina

Met dank aan Dromertjuh en Duke Junior voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.