Legends' Guild

Als je in de Legends' Guild wil komen moet je eerst de Legends' Quest doen: de guild is onderdeel van de beloning aan het einde. De eisen van de quest zijn als volgt: Je moet Family Crest, Heroes Quest,Shilo Village, Underground Pass en Waterfall Quest hebben voltooid. Je hebt ook 52 Mining, 50 Agility, 50 Crafting, 50 Smithing, 50 Strength, 50 Thieving, 42 Prayer, 56 Magic, 50 Woodcutting en 45 Herblore nodig.

De Legends' Guild is niet moeilijk te vinden: volg vanuit de oostelijke poort van Ardougne het pad naar het noorden. Het pad zal eindigen bij de guild. Hier staan twee guards, die laten je in het eerste deel van de guild binnen als je de quest nog niet hebt gedaan, maar wel aan de eisen voldoet. Je kunt dan met Radimus Erkle in het huisje voor de echte guild praten. Hij zal je instructies voor de quest geven. In dit huisje ligt ook een rol papyrus, die heb je nodig tijdens de Legends' Quest.

Als je verder loopt zul je weer twee deuren zien. Hier kun je alleen in als je de quest hebt voltooid en dit is ook de echte guild, waar wat te doen valt.

Plaatje

Binnen in de guild staat Radimus Erkle weer. Nee, het is niet zijn broer. Die staat boven. Hoe hij het dan wel doet is ons een raadsel, maar het is zo. Hij is hier druk bezig mee, dus stoor hem maar niet en ga de rest van het gebouw onderzoeken.

Je ziet ook de totempaal die dankzij jouw quest in de Legends' Guild staat. Hier kun je je betoverde dragonstone necklace en dragonstone bracelet (necklace of skills en combat bracelet) weer opladen als ze leeg zijn.

Plaatje

De ladder die naar beneden gaat, gaat naar de grot onder de guild. Hier zijn giant bats, pit scorpions en shadow warriors te vinden. De shadow warriors kunnen een left shield half achterlaten.

Plaatje

Op de eerste verdieping is Fionella te zien. Zij runt een general store. Ook zijn hier alle signature heroes te vinden: Ozan, Ariane, Sir Owen, The Raptor, Linza, Xenia en, als jij er bij bent, jijzelf.

De tweede verdieping is vreemd, hij bestaat namelijk uit twee delen. In het oostelijke deel staat Radimus Erkle's broer Siegfried. Hij verkoopt de befaamde cape of legends en de right half van de dragon square shield. Koop de right half alleen als je al een left half van een monster hebt gekregen, je hebt er anders niets aan!

In het westelijke deel van de tweede verdieping is een bank. Dat is handig om je voorraden aan te vullen na het bevechten van de shadow warriors, maar ook om je ores op te zetten die je ten zuiden van de guild hebt gehakt.

Als je snel bij de Legends Guild wil komen kan dat via de Fairy rings van A Fairy Tale Part II. De code van de Fairy Ring is BLR.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.