Magic Guild

De Magic Guild ligt in het stadje Yanille. Yanille ligt ten zuiden van Ardougne, maar vanaf daar is het best een stuk lopen. Teleportatiemiddelen zoals de lodestone van Yanille zijn dus handig.

Mensen met 66 Magic en hoger mogen naar binnen, anderen niet. Ze zeggen dat de kracht van de magie te groot is voor mensen onder dit level. Je kunt wel je Magic level boosten met bijvoorbeeld potions van Herblore. Deze kun je kopen op de Grand Exchange.

Voor de ingang zul je meteen een bel zien staan. Als je hieraan rinkelt verschijnt Zavistic Rarve. Hij speelt een rol in verschillende quests en beantwoordt vragen over de guild zelf.

Plaatje

Binnen zie je, op de rondlopende wizards van level 26 na, twee tovenaars staan: Professor Imblewyn en Wizard Distentor. Wizard Distentor kan je naar de Rune Essence Mine teleporteren. De afstand van Wizard Distentor naar de bank is korter dan van Aubury naar de oostelijke bank in Varrock.

Plattegrond

In de kelder, waar je door de zuidelijke ladder naar beneden te gaan kunt komen, staat Wizard Frumscone. Hij speelt onder andere een rol in de quest Swan Song. Wizard Frumscone let op de zombies die daar zijn neergezet om Magic te trainen. Je mag ze dus gerust doden. De buit kun je eventueel oppakken met Telekinetic Grab.

Plaatje

Op de eerste verdieping zijn twee winkels: één met runes en staven, de ander met Blue Mystic. De tovenaar in gewone tovenaarskleren verkoopt de runes, de andere Mystic robes en de stone of binding. Met deze laatste kun je samen met tectonic energy en een hoog Runecrafting level tectonic armour maken.

Naast Mystic robes verkoopt de tovenaar met de Magic skillcape ook de Magic cape en Magic hood. Deze kun je via een gesprek van hem kopen als je 99 Magic hebt.

Er is nog een ladder omhoog op de eerste verdieping, die gaat dus vast naar de tweede verdieping. En ja hoor, hier is nog een verdieping. Hier is een tafel met twee vials die je gratis kunt pakken.

Je zult ook drie portalen in de muur zien zitten: de oostelijke teleporteert je naar de Wizards' Tower bij Draynor Village, de zuidelijke naar de Dark Wizards' Tower ten noorden van de Crafting Guild en de westelijke gaat naar Sorcerer's Tower ten zuidwesten van Catherby.

Over deze pagina

Met dank aan Crush Law voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.