Mining Guild

De mining guild ligt in Falador en is ook voor gratis spelers toegankelijk. Je hebt 60 Mining nodig om binnen te komen, maar met een dwarven stout uit het café van Falador kun je als je 59 Mining hebt tijdelijk 60 worden. Met een dwarven stout (m) ga je zelfs twee levels omhoog en kun je al met 58 naar binnen.

De Mining Guild heeft twee ingangen: één vanuit het zuidoostelijke puntje de Dwarven mine en één vanuit Falador. Vanuit Falador moet je naar de zuidkant van de oostelijke bank lopen of vanuit de Artisans' Workshop naar het westen. Hier zie je een soort binnenplaats van een gebouw. In het midden van het plein staan een aantal dwergen en vier ladders naar beneden. Daar moeten wij zijn.

Plattegrond

Je ziet in de guild een 8 coal rocks, 6 runite rocks en 5 orichalcite rocks. Wie 45 Dungeoneering heeft, kan ook in de bonusgrot in het noordwesten. De eerste keer dat je er komt, krijg je 4.400 Dungeoneering xp. De grot bevat 5 lumite en 4 drakolith rocks.

Boven, bij de ingang van de guild, is ook de dwerg waar je de Mining cape kunt kopen wanneer je 99 Ming hebt.

De twee dichstbijzijnde banken zijn de oostelijke bank in Falador en de Artisans' Workshop.

Plaatje

Over deze pagina

Met dank aan Joshi-Skilzz, Rinus110, Tristan Gybels, dorus111, ido435 en ivor voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.