Monastery

Monastery

De Monastery ligt tussen Edgeville en Ice Mountain. De Monastery is eigenlijk een prayer guild. Je hebt 31 prayer nodig om de eerste verdieping te komen. Monastery is Engels voor klooster, wat natuurlijk alles met bidden (to pray) te maken heeft. Je moet als je vanaf Edgeville naar de Monastery richting de wildernis lopen en de ditch naar het westen volgen.

Kaart

Wanneer je van het noorden (meestal vanuit Edgeville) binnenkomt, zul je eerst schapen tegen komen. Daarna zul je als je member bent Brother Althric aantreffen. Hij speelt een rol in de Garden of Tranquillity quest. Hij is de tuinmonnik en is daarom erg trots op zijn rozen. Je mag er ook beslist niet aankomen als je de Garden of Tranquillity quest nog niet hebt gedaan, dan springt hij uit zijn vel! Naast hem staat Brother Bordiss, een dwerg die is toegetreden tot het klooster. Hij is altijd stil, behalve in Perils of Ice Mountain. Daarin vloekt hij veel.

Bij de monastery lopen veel monniken. Je kunt ze doden, maar als je met ze praat kunnen ze ook je life points weer een beetje herstellen. Vraag het ze een paar keer om volledig te genezen.

In het zuiden staat Abbot Langley. Hij zal je tegenhouden als je geen 31 prayer hebt en toch probeert naar boven te gaan.

Er zijn twee trappen naar boven: een in het westen en een in het oosten. In het oosten van de eerste verdieping staat Brother Jered. Hij zal je Unblessed symbols die je met crafting hebt gemaakt blessen, zodat ze Holy Symbols worden.

In het noorden van de eerste verdieping is een prayer altar. Dit is geen gewoon altaar. Je krijgt namelijk 20 extra prayer points bovenop je level. Als je dus 31 prayer hebt, laad je voor 330 op bij dit altaar! In tegenstelling tot lifepoints zullen deze punten pas naar beneden gaan als je ze gebruikt.

Altaar

In het westen van de eerste verdieping liggen een monk robe top en een monk robe bottom. Deze zorgen er voor dat je prayer points wat minder snel omlaag gaan als je je prayer gebruikt. Er loopt ook een schorpioen rond, die speelt een rol in de quest Scorpion Catcher.

Over deze pagina

Met dank aan s vinni en MasterPlupju voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.