Ranged Guild

De Ranged Guild ligt in Hemenster, dus ten noorden van Ardougne en ten zuiden van Seers' Village. Het is niet ver van de Fishing Guild. Je kunt eventueel de lodestone van Seers' Village gebruiken als je die unlocked hebt. De Ranged Guild ligt in membersgebied en is dus alleen voor members. Iedereen met 40 Ranged of hoger kan deze guild betreden via de ingang aan de noordwestkant. Hier staan een aantal guards die je zullen begroeten.

LocatiePlaatje

Binnen zijn verschillende winkeltjes te vinden, zoals Aaron's Archery Appendages met ranged armour in het huis in het noorden. In dat huis is ook nog een andere winkel, waar je pijlen en bogen kunt kopen. Deze winkel wordt gerunt door Dargau. In het zuiden worden nog thrownaxes en javelins verkocht door de Tribal weapon salesman.

Bij de Leatherworker kun je huiden laten looien.

Targed practice game

Verder zie je in het westen de targed practice game. Het is een zeer eenvoudig spelletje, waar je een boog en 200 gp voor nodig hebt. Praat eerst met Competition Judge. Hij zal je voor 200 gp 10 bronze arrows geven. Je moet deze pijlen vanachter de hooibalen op de roos schieten. Het doel is zo veel mogelijk pijlen in de roos te krijgen.

Plaatje

Als je een pijl afschiet, zal er een scherm met het resultaat verschijnen. Links staat hoeveel schoten je nog mag doen, in het midden waar je pijl terecht is gekomen en rechts je totale score. Je krijgt voor een raak schot Ranged xp.

PlaatsXP
Mis0
Zwarte ring5
Blauwe ring10
Rode ring15
Gele ring25
Roos50

Na tien keer zijn je pijlen op en moet je met de Competition Judge praten. Hij zal je voor elke 10 punten die je hebt behaald een ticket geven. Deze tickets kunnen bij de Ranging Guild Ticket Exchange worden ingeruild voor voorwerpen.

Archers

Verder zie je boven in de guild nog een paar guards in torens. Hier kun je op schieten om je ranged te trainen. Praat met één van de adviseurs om te vragen welke guards het beste voor jou zijn.

Over deze pagina

Met dank aan de mojo jojo voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.