Helpen met de website

De website wordt onderhouden, aangevuld en uitgebreid door een groep vrijwilligers die ook bekend staat als het siteteam. Door tijdsdruk, persoonlijke omstandigheden en gebrek aan expertise lukt het echter niet altijd om alle nieuwe content te verwerken. Dit zorgt er helaas voor dat sommige pagina's verouderd zijn of in hun geheel ontbreken.

In dit soort gevallen willen we graag de hulp van leden en bezoekers inschakelen die de tijd, zin en ervaring met het onderwerp hebben om een ontbrekende pagina te schrijven of om een oude pagina bij te werken. Dit kon voorheen al door de guide op het forum op te sturen naar iemand in het siteteam, maar dit systeem had toch zo zijn nadelen. We willen mensen die guides willen schrijven daarom nu – tijdelijk – toevoegen aan de groep met een eigen forumdeel en ze toegang geven tot dezelfde gereedschappen als het siteteam zelf. Op deze manier kan er beter worden samengewerkt, verloopt het hele proces prettiger en soepeler, en wordt er sneller en beter werk geleverd.

Er is bewust gekozen voor tijdelijke toegang om het laagdrempelig en vrijblijvend te houden. Als je bijvoorbeeld een guide wilt schrijven over de Dagannoth Kings of Tormented Demons, maar het graag daarbij wilt houden, is dat nu gewoon mogelijk. Mocht je echter wél interesse hebben om meer te doen – en als wij dat ook zien zitten – is doorstromen uiteraard mogelijk.

Waar kan ik nu precies mee helpen?

Op dit moment hebben we het meest hulp nodig met monster hunting en Oldschool RuneScape. Zoals op de pagina van monster hunting te lezen valt zijn er al enkele guides over bosses maar willen we er veel meer hebben. De website over Oldschool RuneScape is haast niet bijgewerkt sinds Oldschool RuneScape is uitgebracht en is dus hoognodig aan verbetering toe.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal losse pagina's over uiteenlopende onderwerpen die moeten worden geschreven of bijgewerkt. Een lijst van wat we allemaal nog moeten en/of willen doen vind je onderaan deze pagina. Dit is de lijst die we zelf ook gebruiken, dus hij is altijd up-to-date. We hebben uit de lijst vooral hulp nodig met het schrijven / vernieuwen van volledige pagina's, voor kleine wijzigingen en zaken als monsters en voorwerpen ontvangen we liever inzendingen.

Hoe kan ik aangeven dat ik wil helpen?

Je kunt aangeven te willen helpen door op het forum een privébericht te sturen naar een lid van het siteteam. Om privéberichten te versturen moet je een account op het forum hebben. In dit bericht zouden we graag het volgende willen terugzien:

Je krijgt vanzelf een berichtje terug om te bevestigen dat we je bericht hebben gekregen. Als je binnen 48 uur geen reactie hebt gekregen kan het zijn dat degene tijdelijk afwezig is of om andere redenen geen tijd heeft gezien je bericht te lezen. Probeer het in dat geval nog eens bij een ander lid van het siteteam.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt kun je deze op het forum kwijt. Aanvullingen voor de lijst hieronder kun je als inzending insturen.


Wat nog moet worden gedaan

Updates verwerken

Voorwerpen

Patch notes

Suggesties voor uitbreidingen

Monster hunting

Quests

De beschrijving moet nog eens worden nagelezen op onjuistheden en gemis van belangrijke informatie in verhaal en stappen en het plaatjes moeten vernieuwd worden.

Kaarten

Holiday events

Zeldzame spullen hernoemen naar holiday events en kort iets beschrijven over:

Plaatjes

Uiteraard mogen plaatjes die je op de site tegenkomt die verouderd of lelijk zijn, ook vernieuwd worden.

Filmpjes

Overig

2007

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.