Asgarnian ice dungeon

De Asgarnian ice dungeon is een grot waar ook non-members in kunnen. Dit is de enige plaats in heel RuneScape waar je blurite kunt hakken, een grondstof die een rol speelt in de Knight's Sword quest. Je hebt daar wel maar liefst 10 Mining voor nodig. Naast de ingang woont Thurgo, een dwerg die ook een rol speelt in de quest.

Members kunnen snel bij deze grot komen door AIQ te draaien bij de fairy rings.

Je kunt hier in deze grot verschillende monsters vinden om tegen te trainen, zoals Ice Giants en Hobgoblins. Er wonen ook skeletal wyverns, sterke monsters waar members tegen kunnen vechten als ze 72 Slayer hebben. Neem wel een elemental of mind shield van de Elemental Workshop I en II of zo'n dure dragonfire shield mee. Een anti dragon shield werkt NIET.

Tussen het ijsgedeelte en niet-ijsgedeelte is een resource dungeon van Dungeoneering te vinden. Deze biedt toegang tot een grot met frost dragons. Je hebt 85 Dungeoneering nodig om naar binnen te gaan. Wanneer je voor de eerste keer binnenkomt, krijg je Dungeoneering xp.

Blurite grotLocatie

Monsters

Over deze pagina

Met dank aan 8 dungeon 8, Frank9121 en Jordi voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.