Brimhaven dungeon

De Brimhaven dungeon is het huis van verschillende demonen, draken en giants. Je kunt er daarom goed je combat of je slayer trainen. De ingang van de grot is tussen een paar goudstenen ten zuidwesten van het dorpje Brimhaven op Karamja. Een plaatselijke inboorling, Saniboch, zag zijn kans schoon om wat geld te verdienen aan de vele avonturiers die er heen komen. Hij vraagt nu 875 gp toegangsgeld aan iedereen die naar binnen wil, tenzij je de moeilijke taken van de achievements van Karamja hebt gedaan. Dan is het gratis.

In de grot zitten verschillende obstakels die je weg blokkeren. Eén van die obstakels is overhangende takken. Je moet ze doorhakken met een bijl. Dat kan alleen als je 34 Woodcutting of hoger hebt. Helemaal aan het begin van de grot zitten al zulke takken. Je hebt een bronze hatchet in je toolbelt zitten, met een sterker versie zul je natuurlijk sneller de takken weghakken. Verder zitten er nog verschillende agilityobstakels in de weg. Voor de stenen in het lava heb je 12 Agility nodig, de pijp bij de moss giants vereist 22. Met 32 kun je pijp van de black demons naar de red dragons gebruiken en met Karamja gloves 4 kun je de shortcut naar de red dragons gebruiken bij de moss giants, net ten zuiden van de ingang.

Vines

Tussen de black demons en de fire giants is een trap naar beneden. Deze leidt naar een grot met adamant dragons. In deze grot is een kamer waar iedereen in kan, er zijn ook kamers waar je pas in kan met 70, 80 en 90 Slayer. Daar zijn meer draken.

Bij de iron en steel dragons is een resource dungeon van Dungeoneering. In deze grot zijn extra iron en steel dragons. Om binnen te komen, heb je 80 Dungeoneering nodig. De eerste keer dat je er komt, krijg je 12.800 Dungeoneering xp.

Plattegrond

Plattegrond

Monsters

Over deze pagina

Met dank aan roy1778, Kevino249, M4gicG3dz, Ra's al Ghul, raoul572 en ravin-george voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.