Edgeville dungeon

IngangDeze grot heeft twee ingangen. De één ligt in de ruïnes ten zuiden van Edgeville, de andere is in een huisje ten westen van Varrock. Je hebt voor dat huisje een sleutel nodig. Deze sleutel heet de "brass key" en ligt aan het einde van de grot. Je moet eerst via de ingang bij Edgeville naar binnen, dan naar het einde lopen en vervolgens de sleutel pakken. Waar de sleutel precies ligt, staat op de kaart hieronder aangegeven. Als je eenmaal de sleutel hebt, kun je de deur van het huisje openen en voortaan die ingang gebruiken. De sleutel heb je altijd nodig als je via het huisje de grot in wilt.

De helft van deze grot is alleen voor members. Het is een gedeelte van de wildernis en dus best gevaarlijk. In dit gedeelte kun je chaos druids vinden, die vaak worden gedood door spelers die herbs voor Herblore willen hebben. Verder zijn er deadly red spiders, thugs, earth warriors, skeletons, poison spiders en black demons. De demon Chronozon moet je doden in de Family Crest quest. De Earth en Air obelisks zijn voor Crafting.

Members kunnen in deze grot ook een slayertaak halen en naar de Varrock Sewers gaan. Om naar de Varrock Sewers te gaan heb je 51 Agility nodig.

Er zijn twee resource dungeon in de Edgeville Dungeon, waar je in kunt met Dungeoneering. Eén grot bevat verschillende herbs en chaos druids, de andere limpwurt roots en Hill giants.

Edgeville dungeon

Ores

Monsters

Over deze pagina

Met dank aan DaOne en Frank9121 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.