Temple Trekking / Burgh de Rott Ramble

In Burgh de Rott en voor de tempel Paterdomus bij de River Salve staan groepen avonturiers op jouw hulp te wachten. Zij willen graag door de moerassen van Morytania heen om aan de andere kant hun geluk te beproeven, maar ze durven de oversteek niet alleen te maken. In de moerassen is het namelijk erg gevaarlijk, je kunt sterke monsters tegenkomen! Ze hebben daarom een sterk en moedig iemand nodig, die ze kan begeleiden. Dat is misschien net een klusje voor jou.

Dit is een gevaarlijke activity, als je doodgaat zal je je spullen verliezen. Je graf met al je spullen zal bij de startplek voor de tempel Paterdomus bij de River Salve of in Burgh de Rott komen te staan, afhankelijk van de plek waar je de reis begonnen bent. 

Als je mensen van Burgh de Rott naar de Paterdomus brengt, heet de activity Temple Trekking. Je kunt ook avonturiers van de Paterdomus naar Burgh de Rott gaat, heet dat Burgh de Rott Ramble. Burgh de Rott Ramble is pas later aan het spel toegevoegd, daarom heet het anders. Het principe is echter hetzelfde. Je zult dezelfde monsters en puzzels tegenkomen.

Eisen

Je hebt geen bepaalde levels nodig om te starten, maar goede combatskills zijn erg handig. Je moet wel een aantal quests gedaan hebben. Om Temple Trekking, van Burgh de Rott naar de Paterdomus, te doen, moet je Priest in Peril en In Aid of the Myreque hebben voltooid. Je moet ook Nature Spirit hebben gestart. Als je van de Paterdomus naar Burgh de Rott wilt, moet je ook nog Darkness of Hallowvale hebben gedaan. Met Legacy of Seergaze krijg je een nieuwe mogelijke gebeurtenis voor onderweg. Het wapen dat je in die quest gebruikt hebt, zal je dan wel nodig hebben.

Wanneer je tijdens deze activity uitlogt, kun je de volgende keer verder gaan waar je gebleven was.

Spullen

Er zijn een paar spullen die echt nodig zijn tijdens de activity:

PlaatjeNaamFunctie
Mystic fire staffWapensOm de monsters te doden. De meeste monsters zijn zwak tegen Magic, dus dit is sterk aangeraden mee te nemen - zeker als je de moeilijkere paden neemt. Vergeet ook de runes niet. Een meleewapen en eventueel ook een boog en pijlen zijn erg handig als je Magic level niet zo hoog is.
Infinity topArmourBescherming tegen de monsters. Neem als je meer dan één aanvalsstijl gebruikt eventueel ook armour mee voor deze stijlen. Magic armour is aangeraden.
Silver sickleWapen tegen vampierenVampieren kunnen niet tegen zilver. Je hebt daarom een zilveren wapen nodig om ze te doden. Je kunt silver bolts, Darklight ( Shadow of the Storm), Silverlight ( Demon Slayer), Silver Sickle (b) ( Nature Spirit), Rod of Ivandis ( In Aid of the Myreque), Blessed hatchet ( Animal Magnetism), Wolfbane ( Priest in Peril), Ivandis flail ( Legacy of Seergaze) of wapens van Blisterwood ( Branches of Darkmeyer) gebruiken.
Swamp Paste Druid pouch / ouroboros pouchHiermee maak je de ghasts onderweg zichtbaar. De ouroboros pouch is een beloning van deze minigame. Het is een druid pouch die onbeperkte ladingen heeft. Dit voorwerp is niet meer echt noodzakelijk als je reisgenoot een pouch heeft.

Daarnaast is het erg handig als je onderstaande dingen mee neemt. Ze zijn niet verplicht, maar maken je reis een stuk gemakkelijker, veiliger of efficiënter.

PlaatjeNaamUitleg
PlaatjeVoedselNeem voedsel mee om jezelf en je reisgenoot te genezen. Het is aan te raden een extra zak met cabbages of vergelijkbaar mee te nemen voor één van de gebeurtenissen onderweg, waarbij je aan zieke personen voedsel moet geven. Je kunt je reisgenoot vooraf voedsel geven. Cakes zijn een aanrader. Die zijn goedkoop en zullen ze in één hap opeten.
PlaatjeSnelmExtra bescherming tegen de Giant Snails. Je kunt ze maken met Crafting
Prayer potionPrayer potionOm je prayer onderweg op te laden. Een prayer potion is vooral handig als je voor de moeilijke weg gaat.
Guthix balance potionGuthix balance potionGebruik de potion op vampyre juvinates. Ze zullen ofwel in een mens veranderen en je een bank note van een voorwerp geven als beloning, doodgaan of in een boze vampier veranderen die je alsnog moet doden.
Salve amulet Salve amulet / Salve amulet (e)Hiermee zul je extra hard op shades hitten. Dit amulet komt van Haunted Mine
Ivandis flailIvandis flail/Wapen van BlisterwoodJe kunt hiermee Vyrewatches aanvallen. De Ivandis flail krijg je wapen tijdens de quest Legacy of Seergaze. Als je deze quest niet gedaan hebt, zal je onderweg ook geen Vyrewatches tegen komen. Wapens van Blisterwoods zijn nog krachter. Je kunt ze na Branches of Darkmeyer maken.
Drakan's medallion Drakan's medallion / Games necklace (8)Met Drakan's medallion, die je van Branches of Darkmeyer krijgt, kun je snel naar Burgh de Rott teleporteren. Als je de bijbehorende beloning bij de minigame hebt vrijgespeeld, kan dat ook met een Games necklace.
Bunyip pouchSummoning pouchBunyips, unicorn stallions en spirit terrorbirds, tortoises en pack yaks zijn aanraders.

Startpunt

Zoals al verteld is, kun je op twee punten starten: in Burgh de Rott en bij de Paterdomus. Kijk voor de eisen hierboven. Je zult op beide plaatsen bij het rode activitysymbool een notitiebord zien staan. Hiylik Myna zal er bij staan. Hij is de beheerder over het bord en zorgt ervoor dat reizigers die door het moeras naar de overkant willen trekken een partner kunnen vinden. In dit geval ben jij die partner. 

Kaartje

De personen

Klik op het bord om te zien wie je kan gaan begeleiden. Je zult drie advertenties zien. Elke advertentie staat voor een persoon die je kunt gaan begeleiden. De moeilijkheidsgraad per persoon verschilt. Hoe zwakker ze zijn, hoe meer je beloond zult worden. Het is namelijk moeilijk om zwakkere personen langs de gevaarlijke monsters die je onderweg tegen komt te begeleiden. De mensen die zichzelf aardig kunnen verdedigen tegen de monsters, zullen je op het einde wat minder geven. Je kunt maar één persoon tegelijk begeleiden. Als je een advertentie leest door erop te klikken, zal er meer informatie over de desbetreffende persoon komen te staan.

Door de moerassen heen is het je taak om jezelf en je reisgenoot te beschermen tegen de monsters die je onderweg tegen kunt komen. Je reisgenoot zal tijdens de reizen die je zal maken ervaring opdoen, waardoor ze steeds beter worden. Ze krijgen bij sommige levels nieuwe mogelijkheden en bonussen om zichzelf beter te beschermen. Je reisgenoot zal de eerste keer beginnen bij level 1 en kan uiteindelijk level 99 worden. Daarvoor moet je wel aardig veel met hem of haar gereisd hebben. De snelste manier om een reisgenoot te laten levelen is door hem of haar veel te laten vechten. Naarmate je reisgenoot beter wordt, zal hij of zij ook meer klusjes, zoals houthakken, kunnen uitvoeren en kun je vragen wat er op de route zal komen.

Avonturiers bij de Paterdomus

PlaatjeNaam en moeilijkheidsgraadLevelNaamBonus
Rolayne Twickit

Rolayne Twickit

Moeilijk

Level 20New HipsMogelijkheid om te rennen. Hij kan ook zien wat er op de route komt.
Level 40Walking stickKrijg de wandelstok van Rolayne cadeau
Level 80Not dead yetDubbele schade tegen monsters
Level 99Well agedMogelijkheid om "Wind strike" te gebruiken
Zachory Bragg

Zachory Bragg

Gemiddeld

Level 25VoorwerpKrijg Constructor's boots
Level 59Fired upMogelijkheid om de spreuk "Fire blast" te gebruiken
Level 79RootedMogelijkheid om de spreuk "Entangle" te gebruiken en hij zal enchanted robes, wizard's boots, een mage's book en een Saradomin staff dragen. Hij kan ook zien wat er op de route komt.
Level 99ShortcutSpeelt de Shortcut Canifis - Mort'ton vrij
Pazuzu

Pazuzu

Gemakkelijk

Level 20Stay putMogelijkheid om de spreuk "Bind" te gebruiken
Level 66DefencelessMogelijkheid om de spreuk "Vulnerability" te gebruiken
Level 75Into the lightMogelijkheid om de spreuk "Fire wave" te gebruiken. Ze krijgt ook een armour upgrade: Ahrim robes en een Staff of Light. Zij kan ook zien wat er op de route komt.
Level 85Item rewardKrijg Constructor's gloves

Burgers van Burgh de Rott

PlaatjeNaam en moeilijkheidsgraadLevelNaamBonus
Smiddi Ryak

Smiddi Ryak

Moeilijk

Level 20ScreamSmiddi Ryak zal nu een speciale aanval hebben, waarmee zij nabije vijanden verlamt.
Level 60RasberryLeidt de monsters af, waardoor hun Defence levels lichtelijk verlaagd zullen worden
Level 92A&EMogelijkheid om de spreuk "Heal other" te gebruiken. Zij kan ook zien wat er op de route komt.
Level 99HealHaar Heal other-spreuk zal effectiever zijn en de schade die op haar toegebracht wordt zal beperkt worden
Jayene Kliyn

Jayene Kliyn

Gemiddeld

Level 25TrainedValt sneller aan dan normaal
Level 50Twin fireMogelijkheid om twee pijlen in één schot af te vuren
Level 75Darkness!Mogelijkheid om een Dark Bow te gebruiken. Zij kan ook zien wat er op de route komt.
Level 99DruidicSpeelt de Ouroboros pouch vrij, een druid pouch die niet leeg zal gaan
Dean Velio

Dean Velio

Gemakkelijk

Level 25BackpackKrijg de Rambling Backpack van Dean cadeau
Level 60ButcherSpeelt de speciale aanval van zijn Dragon longsword vrij
Level 75DaredevilValt sneller aan dan normaal
Level 80Abyssal!Mogelijkheid om een Abyssal Whip te gebruiken en hij krijgt Bandos armour. Hij kan ook zien wat er op de route komt.

Je kunt alle personen voedsel meegeven. Alle soorten voedsel kunnen gegeven worden: variërend van shrimps tot en met rocktails. De levenspunten die je reisgenoot van het voedsel krijgt is hetzelfde wanneer jij het opgegeten zou hebben. Om het voedsel aan je reisgenoot te geven, klik je met je rechtermuisknop op hem en kies je de optie "trade". Je zal nu een normaal ruilvenster te zien krijgen, net als wanneer je met andere spelers ruilt. Op deze manier kunt je voedsel aan hem of haar geven en kun je tegelijkertijd ook zien hoeveel hij of zij er nog over heeft. Een lege inventory (28 spaces left) betekent dat je reisgenoot geen enkel stuk voedsel meer heeft en een volle inventory betekent dat hij er 28 heeft om tijdens de reis te gebruiken.

Wanneer je in combat bent, kun je ook altijd je voedsel stuk voor stuk aan je reisgenoot geven door de "Use"-optie te gebruiken. Je reisgenoot eet het voedsel op wanneer hij of zij dreigt dood te gaan.

Wanneer je voedsel over mocht houden aan het einde van de reis, zal je reisgenoot je bedanken en meteen verdwijnen. Het voedsel dat dan nog door je reisgenoot bij zich gehouden werd, wordt overgegeven aan de volgende reisgenoot die je naar de overkant brengt. Dit gebeurt net zo lang totdat al het voedsel op is.

Om de reisgenoten snel te laten levelen moet je hen laten vechten.

Routes

Als je hebt besloten wie je gaat begeleiden, moet je een route kiezen. Er zijn drie routes: een gemakkelijke, een gemiddelde en een moeilijke. Ook de gekozen route bepaalt weer de hoogte van je beloning. Tijdens de route zal er van alles gebeuren. Je komt verschillende monsters tegen, die je afhankelijk van de route moet doden. Soms moet je een puzzeltje oplossen. Je komt na elk gebied met monsters of na ieder puzzelgebied weer terug in onderstaand gebied. Je kan op je reis dus voor elke puzzel apart een moeilijkheidsgraad kiezen.

Elk personage zal op een gegeven moment bij dit kruispunt kunnen zien wat er gaat komen. Als je dat wilt weten, moet je op "Continue-trek" klikken in plaats van "Quick-continue". Deze mogelijkheid is zeer handig, zo kun je steeds de gebeurtenis kiezen die het minste tijd kost en toch veel voor je beloning meetelt.

Routes

Pad A is ontworpen voor spelers met een lager combatlevel. De monsters zijn er niet zo hoog, maar de beloningen ook niet. Je zult met minder monsters dan bij andere routes moeten afrekenen en je kunt altijd vluchten.

Bij pad B kom je vanzelfsprekend iets hogere en meer monsters tegen. De beloningen zullen wel hoger zijn dan wanneer je pad A kiest. Als je een laag combatlevel hebt, kun je deze route maar beter niet doen. Nadat je de helft van de monsters hebt afgeslacht, kun je vluchten.

Pad C is echt voor de mensen die van een uitdaging houden. Prayer potions zijn bijna een vereiste, omdat de monsters van een hoog combatlevel zijn en jou (en jouw reisgenoot!) flink kunnen bezeren. De beloningen aan het einde liegen er echter niet om: ze zijn het hoogste van alle routes.

Wat je kunt tegenkomen

Tijdens je reis zul je met verschillende monsters moeten afrekenen en verschillende lastige situaties moeten oplossen om verder te komen. De lastige situaties moet je altijd oplossen, maar bij sommige gebieden kun je van de monsters vluchten. Als je vlucht, gaat dat natuurlijk wel ten koste van de beloning.

PlaatjeBeschrijving
Abidor CrankHet enige goede wat je kan overkomen is dat je een man tegenkomt. Zijn naam is Abidor Crank. Hij geneest jou en je reisgenoot en verandert al het voedsel dat verrot is in stews. Hij geeft je ook wat doping, zodat je life points en defence tijdelijk hoger zijn dan normaal.
BogHet lijkt alsof je niet verder kunt komen: voor je ligt een modderig riviertje. Er is wel een weg om naar de overkant te gaan. Sommige plekken in de rivier zijn stevig. Naast het riviertje staat een struik, daar kun je met een knife of een scherp wapen takken vanaf halen. Met deze takken kun je in de rivier voelen of de grond daar sterk genoeg is om op te staan. Ga als alles goed is op dat deel van de rivier staan en probeer verder je weg te vinden.
BrugDeze gebeurtenis komt in twee vormen voor. In de eerste vorm zie je zombies, die je kunt doden voor planken. In de andere vorm zijn er geen vijanden. Er ligt een rugzak op de grond, waar een hatchet in zit. Hiermee kun je hout van de dode bomen hakken, die ook in de buurt staan. Met drie logs of planken kun je de brug repareren. Je moet hiervoor de hatchet dragen of een hamer hebben.

Undead lumberjacks droppen soms een deel van het lumberjackkostuum. Met deze kleren krijg je meer xp tijdens het trainen van je Woodcutting.

De levels van de undead lumberjacks op alledrie de paden zijn onbekend. De levels zijn echter nietszeggend, omdat ze nauwelijks iets kunnen hitten en ook nauwelijks life points hebben.

GhastsGhasts kunnen je voedsel laten verrotten. Als je een gevulde druid pouch van Nature Spirit hebt, worden de ghasts zichtbaar en kun je ze aanvallen. Je kunt een druid pouch vullen met planten uit de moerassen. Om die planten tevoorschijn te toveren, moet je "Cast" van een silver sickle (b) van Nature Spirit gebruiken. Je reisgenoot zal ook een druid pouch hebben.

Ghasts zijn op pad A level 28, op pad B 63 en op pad C 91. Ghasts zijn zwak tegen earthspreuken.

Giant SnailsGiant Snails zijn lastig als je geen Prayer aan hebt. Ze vallen aan met Ranged. Als je een snelm van Crafting draagt, hitten ze veel minder.

Je kunt eventueel de slakkenhuizen die ze droppen oppakken. Je kunt ze aan de goblin Barlak in Dorgesh-Kaan verkopen voor wat geld en Crafting XP. Heel soms krijg je een perfect snail shell. Daarvoor krijg je meer geld en xp.

Giant snails zijn op pad A level 58, op pad B 79 en op pad C 102. Snails zijn zwak tegen crush-aanvallen.

Nail beastDood de nail beasts om verder te komen. Nail beasts droppen big bones en nail beast nails. Deze nails kun je weer gebruiken in Herblore. Ook droppen ze speciale charms die gebruikt worden bij het creeëren van Talon beast pouches (te maken op level 77 Summoning). Ze geven iets meer dan 1.000 Summoning XP per stuk, dus ze zijn het misschien wel waard om op te rapen.

Nail beasts zijn op pad A level 42, op pad B 84 en op pad C 98. Nail beasts zijn zwak tegen waterspreuken.

ShadeOok hier moet je weer gewoon de monsters doden, in dit geval shades. Gebruik eventueel de Crumble Undead spreuk van Magic of vecht tegen ze met het Salve Amulet van Haunted Mine. Als je één van de winkeliers weet te redden, zal hij je combat skills tijdelijk verhogen, je life points herstellen of je weer volledige prayer points geven. Bij elke winkelier krijg je één van de beloningen.

Shades zijn op pad A level 42, op pad B 70 en op pad C 84. Ze zijn zwak tegen vuurspreuken.

SnakeGiant snakes vallen best mee. Dood ze om verder te gaan. Je kunt als de snakes dood zijn, kun je eventueel snakeskin hides van de lijken afhalen met een knife. Met deze hides kun je met behulp van Crafting Ranged armour maken.

Giant snakes zijn op pad A level 42, op pad B 84 en op pad C 98. Deze monsters zijn zwak tegen pijl en boog.

Rope swingOp de grond ligt ergens een rugtas. Pak hier een knife uit en haal drie lianen van de boom in het oosten. Doe de touwen op elkaar, dan krijg je een long vine. Hang deze aan de boom die over het water hangt en slinger daarna naar de overkant.
Tentacle

Het tentacle monster zul je alleen op de moeilijkste route tegenkomen. Je gaat met je reisgenoot via een bootje naar de overkant, maar dan zal er ineens een tentacle monster verschijnen. Dood de vier tentakels van level 98 en het hoofd van level 101. Vaar daarna verder.

VampierenJuvinates kun je alleen met zilveren wapens, Silverlight of Darklight doden. Je hoeft de vampieren niet helemaal te doden. Als ze op een kwart van hun life points zitten, vliegen ze weg. Je kunt ook een Guthix balance potion op ze doen. Ze zullen dan meteen sterven, veranderen in een nog sterkere angry juvinate of veranderen in een mens. In het laatste geval geven ze je een beloning.

Juvinates zijn op pad A level 28, op pad B 70 en op pad C 105. Juvinates zijn zwak tegen vuurspreuken.

Zieke mensenHet is mogelijk om allemaal zieke mensen bij een uitgedoofd vuurtje tegen te komen. Ze worden steeds zieker en zieker. Geef ze wat te eten, daar zullen ze van opknappen. Je kunt ze wat van je eigen voedsel voeren of gekookt vlees van de slakken die er rondkruipen geven. Voor vuur om de slakken te koken kun je de boom omhakken of wachten tot je reisgenoot dat doet als deze dat kan. Wanneer je de mensen niet snel genoeg voert, veranderen ze in ghasts en moet je ze doden. Het is aan te raden zakken cabbages of vergelijkbaar van Farming mee te nemen. Je kunt deze uit de zak halen en voeren. Dat scheelt inventoryruimte.
VyrewatchAls je Legacy of Seergaze hebt gedaan, kun je ook Vyrewatches tegenkomen. Ze kunnen alleen met een Ivandis flail of wapens van Blisterwood worden gedood. Als je Guthix Balance op ze doet, worden ze ook beschadigd. Wanneer ze dood zijn, zullen een lichaam droppen, die je in het columbarium van de grot onder de Temple Salve kunt verbranden. Dat moet op een manier die op die van Shade burning lijkt.

Vyrewatches zijn op pad A level 49, op pad B 91 en op pad C 98. Vyrewatches zijn zwak tegen vuurspreuken.

Nature spiritJe kunt ook nog de Nature Spirit op zijn eiland tegenkomen. Hij heeft last van de Ghast-populatie in de buurt, zij terroriseren zijn grot met vuur. Het enige wat hij je te bieden heeft is een grote kracht van water. Laat je door hem betoveren en blus alle vuurtjes om zijn grot heen door er op te klikken.

Als je tijdens dit event een dragonfire shield of aura draagt zullen de pixel-effecten hiervan blauw gekleurd blijven tot je uitlogt.

SkelettenJe zult een kerkhof zien met tientallen skeletten rond een grote tombe. Het ziet er naar uit dat je niet verder kan voordat alle skeletten hun rust gevonden hebben. Je kunt alle skeletons één voor één doden, maar dat kost veel tijd en moeite. Het gemakkelijkste is om er voor te zorgen dat alle skeletten je aanvallen. Lok ze dan richting de tombe en open deze. Er zal dan een kracht uit komen die de skeletten. eromheen dood zal blazen. Hierna kun je het nog één keer doen. Als er dan nog skeletten over blijven, moet je die alsnog op eigen kracht doden.

Je beloning

Als je je reisgenoot goed hebt begeleid, zal hij of zij je een briefje geven. Als je vooral voor de gemakkelijke wegen hebt gekozen, krijg je een blauw briefje. Hier krijg je waarschijnlijk de minst goede beloning uit. Heb je al wat meer uitdagender gespeeld, dan krijg je een gele. Hiermee krijg je gemiddelde beloningen. Heb je echter steeds het moeilijkste pad uitgekozen? Dan zal je een rood briefje krijgen. Hieraan hangen de beste beloningen. Je kunt je beloning claimen door er op te klikken. Er zal dan een keuzescherm verschijnen waarin je je beloning naar keuze kiest. Als je geen plek hebt in je inventory wordt je briefje op je bank gezet.

Je kunt het volgende allemaal kiezen:

PlaatjeNaamAantal blauw (laag)Aantal geel (gemiddeld)Aantal rood (hoog)
Pure essencePure essences50-15070-210100-300
Bow stringBow strings30-9040-12070-210
Silver barSilver bars55-16575-225120-360
Grimy guamHerbs10-30 goedkope herbs3-11 gemiddelde herbs2-7 dure herbs
Iron oreOres7-21 iron ore
14-42 coal ore
10-30 iron ore
20-60 coal ore
20-60 iron ore
40-120 coal ore
Watermelon seedWatermelon seeds2-64-125-15
Raw sharkRaw sharks8-2410-3018-54
XP tomeXP tome1100-1669 XP2035-3025 XP4015-5005 XP

Je kunt van de volgende skills een XP-tome krijgen: Agility, Firemaking, Fishing, Mining, Slayer, Thieving en Woodcutting. De route die je gedaan hebt, telt natuurlijk weer mee voor de hoogte van dit aantal.

Tijdens het reizen kun je ook giant snail shells, lumberjack clothes en snakeskins krijgen. De lumberjack clothes zijn erg interessant: ze geven je extra xp tijdens het trainen van je woodcutting. Een compleet pak bestaat uit een hoed, shirt, broek en schoenen. Een volledige set geeft 5% extra xp. Kijk bij Woodcutting voor de individuele extra xp per voorwerp.

Beloning

Naast de briefjes die je elke keer van je reisgenoot krijgt, kan je ook beloningen uitspelen door je reisgenoten beter te laten worden. Deze beloningen kun je ophalen door weer op het bord bij de startplaats te bekijken. Klik dan wel eerst op het kopje "Rewards". Je zal in dat scherm een paar getallen zien staan. Deze getallen worden groen wanneer het totale level van al je reisgenoten bij elkaar opgeteld over dat getal heen gaan. Ieder getal staat voor een aparte beloning:

Daarnaast kun je ook nog wat beloningen halen als een reisgenoot een bepaald level bereikt, zoals een rugzak, wandelstok en een druid pouch die nooit leegraakt. Kijk daarvoor hierboven bij het kopje "Personen". Daarmee kun je ook de twee andere delen van het Constructor's armour halen. Als je alle vijf de delen aan hebt, zal het een totale bonus van 6% op de Construction XP die je haalt geven. Je moet het armour uiteraard wel dragen.

Als je een voorwerp hebt gekregen door iemand te trainen, bijvoorbeeld de Construction gloves van Pazuzu, en die hebt verloren, kun je die terugkrijgen door het menu opnieuw te openen en de beloning aan te klikken.

Over deze pagina

Geschreven door Scyfer, met dank aan Knightmarino, Kev, Lex W, L3r0y4, Lord Vladekc, Pieter, XD_ERROR_XD, issie54 en piepieweenie voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.