Monsterdatabase

Abyssal demon

"A denizen of the Abyss!"

Soort monsterSlayermonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level98
Life points8500
Verhouding life points en combat86,73
Slayer xp277,5
Maximale hit292
AgressiefNee
Valt aan metMelee
ZwakteSlash
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Abyssal demon

Woonplaats

Drops

  Charms

   Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

   De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

   Spirit gems

   Extra informatie

   Je hebt 85 Slayer nodig om ze te doden. Het monster zal tijdens gevechten soms naar een paar stappen verderop teleporteren. Dus kijk hiervoor uit! Zet je auto retaliate dus op ON, je zal hem dan blijven aanvallen als hij weg teleporteert. Als je een ability gebruikt nadat de demon teleporteert zul je hem ook meteen weer aanvallen als hij ook je target was.

   De abyssal wand en abyssal orb worden alleen gedropt tijdens slayertaken. In Kuradal's Dungeon in de Ancient cavern droppen ze soms ook een ferocious ring.

   De Abbysal Head drop kan men gebruiken om het hoofd ten toon te stellen in je huis (betaal 12K aan de taxidermist in Canafis om het daarna in je huis te plaatsen) of men kan er een huisdier van maken (Abbysal Minion) door dit hoofd en 85 zeal points om te ruilen bij Soul Wars of je maakt daar Abyssalbane arrows/bolts van.

   Abyssalbane bolts en arrows werken enorm goed wanneer je tegen abyssal demons vecht.

   Als je sneller door je slayer taak heen wilt komen en je Magic level is hoog genoeg kun je ook de Ancient magicks spreuken Rock en Blood Barrage gebruiken. Hiermee zul je meerdere demons tegelijk raken en ben je - vooral in het dichtbevolkte stuk in Kuradal's Dungeon - eerder klaar.

   De Mask of the Abyss, die je kunt winnen op met Treasure Hunter, kan handig zijn bij het doden van deze monsters. Hiermee krijg je per abyssal demon die je doodt wat extra Slayer xp en wordt elke tiende drop verdubbeld. Ook doe je tijdens slayertaken extra schade, net als je normaal met een slayer helmet zou doen. Na 900 kills verandert het masker in de Helm of Warping en gelden de bovenstaande bonussen niet meer.

   Enkele bonussen gelden echter ook als je de helm al hebt. Zo kun je één keer per dag bij een slayer master die abyssal demons opgeeft ze gegarandeerd als taak krijgen, kun je tweemaal per dag naar een plek met abyssal demons teleporteren en kun je bijhouden hoeveel je er al hebt gedood.

   Eliteversie

   Van dit monster bestaat een eliteversie. Deze is sterker en kan speciale aanvallen gebruiken. Als je het weet te doden krijg je echter wel drie drops in plaats van één. Tijdens een opdracht van Slayer zul je ook meer xp krijgen van dit monster.

   De eliteversie van het monster kan verschijnen als je het normale monster doodt. De kans hierop is een stuk groter tijdens opdrachten van Slayer. Bij het trainen van Slayer zul je ook altijd minstens één elitemonster per opdracht krijgen. De eerste drie minuten zal alleen jij het monster kunnen aanvallen, daarna kunnen andere spelers het ook proberen. Als je wegloopt vervallen de drie minuten en kunnen andere spelers het direct aanvallen.

   Over deze pagina

   Geschreven door Supermelaats, Zergika, Ape toll, Schark fisch, Andreas, Supergup0, Ikke, Minetrein, Ranqe plox, Voet444, Janie177, Davy, L O O Twhips, Patzzz, Zwabberr, Slak3zak, Cocinus, Orgiedee, Boiboi2, Waffie ownd, Edf36, Nick visser, Big slayer79, The Sims33, Er3d4tor 44, Strcat40, I am Goblin, h e b e s p k, vikingrexie, Alex4 ri325, pure blo0d, met dank aan jappie325, Lex W, Zilliewan, Llynxx, Huseyin-Gazi, ISmoke GUAM, Nintu, atleke, bromley95, europa 1, qw own wq, viking rexie, walter herix en wder8 voor bijdragen aan deze pagina.

   Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

   Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.