Monsterdatabase

Airut

"An agressive beast that comes from another world."

Soort monsterSlayermonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level122
Life points16875
Verhouding life points en combat138,32
Slayer xp800
Maximale hit1000
Maximale hit special attack1500
AgressiefNee
Valt aan metMelee en ranged
ZwakteGeen
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Airut

Woonplaats

Kuradal's grot in de Ancient Cavern en ten zuidenwesten van Piscatoris. De snelste manier om bij de laatste locatie te komen is met een Phoenix Lair teleport of met de Fairy ring AKQ.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Spirit gems

  Extra informatie

  Je hebt 92 Slayer nodig om airuts te doden. Vergeleken met andere Slayer monsters zijn deze monsters erg lastig te doden. Wapens en armour van level 80 of hoger is sterk aangeraden.

  Tijdens het gevecht neemt hun Defence level langzaam toe, waardoor het lastiger wordt om ze te raken.

  Airuts hebben twee standen. Wanneer ze op twee poten staan vallen ze aan met Melee en wanneer ze op vier poten staan vallen ze aan met Ranged. Wanneer ze met Magic aangevallen worden zullen ze na een tijdje overschakelen naar Ranged. Als je ze met Melee of Ranged aanvalt zullen ze na een tijdje overschakelen naar Melee.

  Naast het veranderen van stijlen kunnen ze ook speciale aanvallen gebruiken. Wanneer ze beginnen te brullen moet je gaan opletten, dan zullen ze enkele seconden later erg snel beginnen te slaan. Dit kun je tegenhouden door de ability Flurry of Rapid Fire te doen.

  Breng voldoende eten mee om te overleven. Als je toegang hebt tot Soul Split is het aangeraden dit te gebruiken. Ook een unicorn stallion, het vampyrism aura aura en de scrimshaw of vampyrism (deze laatste werkt alleen met Melee) kunnen je langer laten blijven. Genezende abilities als Rejuvenate en Guthix's Blessing kunnen helpen.

  Ondanks de moeite die je zult moeten doen om ze te doden, maken de drops veel goed. Je kunt hier aardig geld verdienen aan de normale drops, en ze droppen de zeldzame Razorback gauntlets, level 90 Melee power gloves.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Met dank aan Extra Sauce, Dahaka 9, Huseyin-Gazi, Twello pro, europa 1, lolgast1992 en waltje voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.