Monsterdatabase

Automaton Tracer

"Fires lethal projectiles."

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level115
Life points20000
Verhouding life points en combat173,91
Slayer xp624
Maximale hit810
Maximale hit special attack1200
AgressiefNee
Valt aan metRanged
ZwakteCrush
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Automaton Tracer

Woonplaats

De Automaton Cave ten westen van de Legend's Guild. Hier krijg je toegang tot na de quest The World Wakes als je alle questeisen hebt. Hier kun je met het Sixth-Age circuit naartoe teleporteren. Deze krijg je ook na de quest als je alle questeisen hebt.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Spirit gems

  Extra informatie

  Je hebt naast de questeisen ook 67 Slayer nodig om deze monsters te kunnen doden.

  Af en toe zal dit monster op de grond beginnen te beuken. Als je dan binnen drie vakjes van hem blijft staan zul je een aantal keer harde hits op je krijgen, dus ontwijk de aanval vooral! Je kunt de aanval ook stopzetten door een succesvolle stun ability te gebruiken. De eerste 15 seconden van het gevecht zal dit niet voorkomen, deze kun je dus gebruiken om zoveel mogelijk schade aan te richten.

  Het is sterk aangeraden een sterk Melee wapen van level 70 of hoger te gebruiken, anders zul je erg veel moeite hebben om ze nog te raken. Zorg ook voor voldoende voedsel als je niet bijzonder veel defence hebt en geen toegang hebt tot bijvoorbeeld Soul Split. De Vampyrism aura van het |Loyalty programme kan hier ook bij helpen, net als de scrimshaw of vampyrism van Player-owned Ports.

  Mocht je toch doodgaan, dan verschijnt je graf buiten de grot. Ga dus niet naar binnen, hier zul je hem niet vinden.

  Dit zijn de enige monsters die de pneumatic, static en tracking gloves droppen. Ook heb je een kleine kans op het krijgen van een cresbot, die je als huisdier kunt houden.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Met dank aan Amati, EggspeaWaste, Huseyin-Gazi, Kevino249, walter herix en waltje voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.