Monsterdatabase

Brutal green dragon

"It appears intelligent and savage"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level105
Life points15000
Verhouding life points en combat142,86
Slayer xp440
Maximale hit1250
AgressiefNee
Valt aan metMelee, magic, dragonfire
ZwakteBolts
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Brutal green dragon

Woonplaats

Grot van Barbarian training. Spring in de whirlpool ten noorden van de Baxtorian Falls om er te komen. Je staat niet meteen bij de brutal green dragons, maar eerst op een rots.

Drops

  Herbs

  Charms

   Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

   De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

   Spirit gems

   Extra informatie

   Calculators

   Gebruik dit monster in de Slayer calculator

   Over deze pagina

   Geschreven door adamp62, Jimpertje, Killingmani, actosti, bosco255, Pak wat op, peesie1, X Fijter, Q Eter, shani, scare ranged, i snake u, jordenn, met dank aan Drakery en Huseyin-Gazi voor bijdragen aan deze pagina.

   Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

   Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.