Monsterdatabase

Celestial dragon

"Its wings shine with the old light of distance stars."

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level127
Life points22750
Verhouding life points en combat179,13
Slayer xp977
Maximale hit1168
AgressiefNee
Valt aan metMelee en dragonfire
ZwakteArrows
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Celestial dragon

Woonplaats

Na One of a Kind kun je ze vinden in de resource dungeon op het zuidelijke deel van Dragontooth Isle.

Drops

Charms

  Extra informatie

  Celestial dragons vallen alleen met Melee aan als je naast ze staat. Als je op een afstandje blijft zul je alleen met dragonfire worden aangevallen. Het wordt aangeraden om met een sterk Ranged wapen - van level 70 of hoger - en voldoende bescherming tegen dragonfire op een afstandje te blijven, dan zul je niet geraakt worden.

  Af en toe zullen ze je in de tijd bevriezen, waardoor je een paar seconden niets kunt doen. Gedurende deze tijd zal de draak ook geen schade oplopen van bijvoorbeeld Damage-over-Time abilities. Je kunt dit effect niet omzeilen met abilities als Anticipation en Freedom. Zorg ervoor dat je het gevecht zo snel mogelijk weer oppakt nadat dit gebeurt, als je te lang wacht zal de draak ook ophouden met aanvallen en krijgt hij weer al zijn life points terug.

  De eerste 20 seconden van het gevecht zullen ze deze speciale aanval niet gebruiken. Maak hier dus gebruik van om zoveel mogelijk schade te doen. Gebruik op het einde eventueel nog stun-abilities om de speciale aanval nog even uit te stellen.

  Tijdens slayertaken kunnen celestial dragons de celestial handwraps droppen. Dit zijn level 90 power gloves die kapotgaan tijdens het vechten. Ze gaan ongeveer 60.000 klappen mee en zijn alleen ruilbaar wanneer ze ongebruikt zijn.

  Celestial dragons droppen erg veel crimson charms, wat ze een goede plek maakt om deze te verzamelen. Verder droppen ze vooral materialen voor Summoning en Crafting.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Met dank aan C0RPOREAL, Pancho1987, Huseyin-Gazi, Rsh PRO, mick killer5 en pure 4 def1 voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.