Monsterdatabase

Dagannoth (level 77)

"A horror from the ocean depths..."

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level77
Life points2750
Verhouding life points en combat35,71
Slayer xp57
Maximale hit220
AgressiefJa
Valt aan metMelee en ranged
ZwakteSlash
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Dagannoth (level 77)

Woonplaats

Lighthouse dungeon. Je moet Horror from the Deep voltooid hebben. Je komt ze ook tegen in de Chaos Tunnels. Je kunt ze ook vinden op de Waterbirth Island. Hier kun je komen als je de boot pakt vanuit Relleka.

Je kan hier ook via Lunar spells komen hier voor heb je 71 Magic voor nodig.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Spirit gems

  Extra informatie

  Let op! Ze vallen je aan met verschillende Dagannoths, waaronder ook level 112! Het is slim om een cannon bij dit monster te gebruiken. Verder is het handig om bij deze monsters Protect from/Deflect Missiles aan te zetten. Dit bespaard namelijk een hoop food. Na een klein kwartier zullen de monsters niet meer agressief zijn.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door Smoerijf, mahmud3, m1n1__man, kerst strje, Ac Milaan33, Dogies999, bruno, Guy-Dynasty, Duck pure 1, Bartje581, sander 277, Jornt 10, Steven 2 1, Hydro_Cutter, Swordot, gunniej, Magnum2000x, stino141, tooni1996, pake72, z00mex, met dank aan 4darkness, Quinten, Di Bonifacio en Lord of Def voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.