Monsterdatabase

Dark beast

"From a darker dimension"

Soort monsterSlayermonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level105
Life points8500
Verhouding life points en combat80,95
Slayer xp331
Maximale hit1080
AgressiefJa
Valt aan metMelee en magic
ZwakteBolts
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Dark beast

Woonplaats

Drops

  Zeldzame seeds

   Charms

    Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

    De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

    Spirit gems

    Extra informatie

    Eliteversie

    Van dit monster bestaat een eliteversie. Deze is sterker en kan speciale aanvallen gebruiken. Als je het weet te doden krijg je echter wel drie drops in plaats van één. Tijdens een opdracht van Slayer zul je ook meer xp krijgen van dit monster.

    De eliteversie van het monster kan verschijnen als je het normale monster doodt. De kans hierop is een stuk groter tijdens opdrachten van Slayer. Bij het trainen van Slayer zul je ook altijd minstens één elitemonster per opdracht krijgen. De eerste drie minuten zal alleen jij het monster kunnen aanvallen, daarna kunnen andere spelers het ook proberen. Als je wegloopt vervallen de drie minuten en kunnen andere spelers het direct aanvallen.

    Calculators

    Gebruik dit monster in de Slayer calculator

    Over deze pagina

    Geschreven door bloodkok, cedric, robin123465789, shadow4dark1, Rémon, spartacus121, Remcok, twellonaar, Infesjonas, dommen80, annak1997, Waffie Ownd, Nubienatorr, jonatan0111, met dank aan King Rico, Burn the Sof, gover nl, CytonRage, BarrySs, Grq, Skylafemme, europa 1, jeb0ybundy, mamamia595, mr optimus, rick, tc1 en walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

    Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

    Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.