Monsterdatabase

Edimmu

"A spiritual zombie that sucks life out of its victims."

Soort monsterSlayermonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level122
Life points32000
Verhouding life points en combat262,3
Slayer xp880
Maximale hit630
AgressiefJa
Valt aan metMelee en magic
ZwakteSlash
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Edimmu

Woonplaats

In de resource dungeon in het zuidoosten van het Meilyr-gedeelte van Prifddinas. Je hebt 115 Dungeoneering nodig om hier te komen en moet Plague's End hebben voltooid. Ook moet je ze opgedragen krijgen van de slayer master Morvran om er te kunnen komen.

Kijk voor de edimmu die je in Dungeoneering kunt tegenkomen bij edimmu (D).

Drops

  Charms

   Ghosts

    Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

    De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

    Spirit gems

    Extra informatie

    Je hebt 90 Slayer nodig om ze te doden. Ook kun je ze alleen doden als je ze je huidige slayertaak zijn. Ze worden opgedragen door Duradel/Lapalok, Kuradal en Morvran.

    Als je een edimmu doodt is er een kans van 1/50 (of 1/47 met een ring of wealth) dat er een sterkere edimmu, een super-edimmu, zal verschijnen. Deze is niet agressief, maar is veel sterker dan een normale edimmu. Hij heeft meer life points, hit hoger en heeft geen zwakte. De eerste drie minuten ben jij de enige die hem kan aanvallen. Als jij de ruimte verlaat en er niemand anders meer is zal hij verdwijnen. Het huisdier Eddy wordt alleen gedropt door een super-edimmu. Je hebt dus een hoop geluk nodig om deze te krijgen.

    Het is handig om runes voor high-level alchemy of een pack yak met winter storage scrolls mee te nemen. Edimmu's droppen namelijk veel rune voorwerpen.

    Calculators

    Gebruik dit monster in de Slayer calculator

    Over deze pagina

    Met dank aan I Am Curious voor bijdragen aan deze pagina.

    Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

    Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.