Monsterdatabase

Gravecreeper

"Like a grave keeper, but creepy."

Soort monsterDungeoneeringboss
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level142
Life points11100
Verhouding life points en combat78,17
Maximale hit96
AgressiefJa
Valt aan metMelee en ranged
ZwakteNone
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Gravecreeper

Woonplaats

Daemonheim - Occult Floors

Drops

  Extra informatie

  Terwijl je Gravecreeper aanvalt zullen er soms paarse bellen in de kamer verschijnen. Sta hier niet op, je zult dan veel schade krijgen. Loop weg en val hem weer aan zodra de bellen weg zijn. Je kunt hem ondertussen ook gewoon met ranged of magic doden. Blijf wel op je lifepoints letten, ondanks dat je uitkijkt voor de bellen, want hij hit door prayer heen!

  Bij elke derde die je van zijn totale levenspunten afhaalt zal Gravecreeper ook de ronde cirkels paars verlichten en zich ingraven, dit is het teken dat er een aanval aankomt die veel magic schade aan kan brengen. Klik op één van de tombes in het midden als je levend wilt blijven, het veiligste is gewoon wegteleporteren en wachten tot alle paarse bubbels weer weg zijn.

  Magic is zeer effectief omdat je niet binnen melee afstand hoeft te blijven, waar hij af en toe paarse bubbels oproept. Wel word je als mager vaker gehit door zijn ranged aanvallen, dus let alsnog op je levenspunten.

  Informatie terzijde, de graftombes refereren naar Jagex moderatoren.

  Informatie over dit artikel

  Aangezien het combat level van elk dungeoneeringmonster per soort dungeon verschilt is het mogelijk dat sommige informatie niet helemaal bij jouw monster klopt. Met deze informatie kunnen we je wel een indicatie geven van het monster, het is dus niet zo dat dit artikel nutteloos is.

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door final fate4, Scyfer, Sir Fire181, Karz, met dank aan Huseyin-Gazi en Mogway6 voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.