Monsterdatabase

Iron dragon

"It scales seems to be made of iron"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level98
Life points7500
Verhouding life points en combat76,53
Slayer xp245
Maximale hit488
AgressiefNee
Valt aan metMelee en dragonfire
ZwakteWaterspreuken
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Iron dragon

Woonplaats

In het zuiden van Brimhaven dungeon. Je hebt 875 gp, een hatchet, 12 Agility en 34 Woodcutting nodig om er te komen. Ze komen ook rondom het kasteel van Temple at Senntisten voor. Iron dragons lopen ook in Kuradals Dungeon (de Ferocious ring wordt enkel gedropt in Kuradal's Dungeon) en in de grotten van Daemonheim. Na de quest Ritual of the Mahjarrat kun je dragonbane bolts maken die effectief zijn tegen alle soorten draken.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Extra informatie

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door Stefan381, Bart 009, Waffie, pro d power, omertje8, Ruud1996, jeroenmaesen, Dah Alicihan, Rafal, M Louwerse, Jik, Karil p0wnz, Leepie12345, crosserke56, roycos1101, Str King NL, zoetenbier10, gjw111, bart8888, nouno2, Brunski3, transaviagek, yannick, yamm, speeder868, tessa, Daron&elisha, goldenwouter, master m3l33, rexpiear, fite474, Mijk Fire, jappie325, World 1O5, oko2708, met dank aan BeatTheBest, Mogway6, Rasmus, peityp2, alex4 ri325, Rich inside, Huseyin-Gazi, RE Taz, Ronald Kamp, Sir Fire181, iiBringHell, jan, kraakstoel en walter herix voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.