Monsterdatabase

King Black Dragon

"Was the biggest, meanest dragon around"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersOok voor gratis
Combat level276
Life points45000
Verhouding life points en combat163,04
Slayer xp1050,6
Maximale hit906
AgressiefJa
Valt aan metMelee, magic, dragonfire
ZwakteNone
Kan jou vergiftigenJa

Plaatje

King Black Dragon

Woonplaats

Je kunt via de Wilderness naar de King Black Dragon. Let hierbij op pk'ers. De ingang is op level 42. Via deze route krijg je een boost van 10% bij de schade die je bij de draak aanricht.

Members kunnen via het artifact ten westen van de Bloodwood Tree in Edgeville naar de King Black Dragon teleporteren.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Extra informatie

  Neem een anti dragon(fire) shield mee als je tegen deze draak gaat vechten. Als je geen anti dragon(fire) shield mee heb zal de max hit hoger zijn! Super antifire potions werken natuurlijk ook.

  Voedsel en armour

  Het vuur van de draak verlaagt je stats. De draak heeft drie hoofden. Eén hoofd heeft een aanval met poison, een andere met vuur en de laatste met ijs. IJs kan je bevriezen, zodat je niets kunt doen. Er zal ook wat van je hitpoints af gaan. Je moet dus een (super) anti poison potion, prayer potions, super set en een stat restore potion mee. In plaats hiervan kun je ook overloads gebruiken.

  Slayer Task

  Als je een slayer task Black Dragons krijgt, kan je de King Black Dragon ook doden.

  King Black Dragon head

  Je kunt ook een King black dragon head krijgen. Deze kun je in je huis ophangen.

  Spawntijd

  Vanwege de spawntijd van de King Black Dragon kan het handig zijn na een kill te quickhoppen via een vriend. Zo kom je snel in een andere wereld waar je direct weer een nieuwe kunt doden. Je kunt er ook voor kiezen om een instance te gebruiken. Hiermee kun je kiezen met hoeveel spelers je de King Black Dragon wil doden, en kun je onder andere de spawntijd en het minimum level van de spelers die mee willen doen bepalen.

  High Level Alchemy

  Het is aan te raden om een aantal items, zoals rune armour, te high alchen, om meer plek over te houden in je inventory.

  Over deze pagina

  Geschreven door Koldsecret, Kayro, Poekies, Het Eendje, Ronnie518, Killer bas10, 1wes10, bote graver, Ninja wes14, coole abdel, Ricko96, Knight, Windu, Litning101, Hallo mens23, maurice, Lolman, trust me 12, gallan30, Ever121, is59, 0wnager1, Fereoko2, the0wnager1, dark omen38, Ta, piet klas, Cola225, rev eagle, RobotRobbie, souhaib, dommen80, Odius33, pwnd 0_o, Solo Slayer, pk magic hat2, Vampslilgirl, ThaVampire, VampFromHell, met dank aan 2arrowspeed2, diegaat snel, Pancho1987, BAAS-NL 2, Emardo2, Gamghads, Leeviii_, W33D OWNAGE, bolkebeer6, cute metal, jvdberg, kobe i am en liquid stone voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.