Monsterdatabase

Kree'arra

"Graceful avatar of Armadyl"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level580
Life points75000
Verhouding life points en combat129,31
Slayer xp2261
Maximale hit1700
AgressiefJa
Valt aan metMelee, magic en ranged
ZwakteNone
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Kree'arra

Woonplaats

God Wars Dungeon, in de eindbaaskamer van de Armadyl Stronghold. Je hebt level 70 Ranged nodig en 40 killcount van Armadyl nodig. Je moet Kree'arra ook tijdens de quest The World Wakes verslaan. Tijdens de quest krijg je een iets verzwakte versie van het monster als tegenstander.

Drops

  Charms

   Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

   De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

   Spirit gems

   Extra informatie

   Calculators

   Gebruik dit monster in de Slayer calculator

   Over deze pagina

   Geschreven door Ninja wes14, 6buffon6, Attackpureat, Pro_miner24, Noob tim0288', Yannix6, Shunashuna, Niek de R, Fpdw, Infesjonas, Badgoed0, Mega Attack9, spec 3 fame, RobotRobbie, ]oey, Timtim93, Odius33, dietdp, damoria1, The patron, Z dragon999, Mr Joey Game, Lucky nes, Yves W, Nubienatorr, janie177, gr3ml1nzz, He1nekenn, helaholla, sneeuwpop, Geert123, m--aarten, Dikkewippop, met dank aan bladerboy60, Sir Fire181, PvM_Amberr, ChordesRS, Huseyin-Gazi, Mr Joey Game, aohk volhaas, blackyswrath, crazy turk31 en schepmetmoll voor bijdragen aan deze pagina.

   Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

   Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.