Monsterdatabase

K'ril Tsutsaroth

"A servant of the god Zamorak"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level650
Life points55000
Verhouding life points en combat84,62
Slayer xp2159
Maximale hit1500
Maximale hit special attack7000
AgressiefJa
Valt aan metMelee en magic
ZwakteVuurspreuken
Kan jou vergiftigenJa

Plaatje

K'ril Tsutsaroth

Woonplaats

De God Wars Dungeon, in de eindbaaskamer van de Zamorak Stronghold. Je hebt 70 Constitution nodig om in de Zamorak Stronghold te komen. Om in de eindbaaskamer te komen moet je ook nog eens 40 monsters van Zamorak hebben gedood.

Drops

  Charms

   Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

   De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

   Spirit gems

   Extra informatie

   Calculators

   Gebruik dit monster in de Slayer calculator

   Over deze pagina

   Geschreven door ninja wes14, boyke13j, rogan145, brainpower65, killerhof1, nick, andre, ren869, Ever121, mr tuut, lollie, runep0wer,red dogie, prins wessel, 1 pk3rrr 1, joey 9 pro, erayinho, trust me 12, pkrangepkk1, Jef jef7, i nubbu i, Redouan87, power4evil, tuuto, henk, perfect vip, Yves W, Jeremy, Nubienatorr, gr3ml1nzz, met dank aan DEATH REICH, Helaholla, Holy Honor, Huseyin-Gazi, Jeroen Stegen, PsyDuck HoH, Pvm Corpie, Robin, Slay4Pwnd, dapperste, raiden00666 en y o u d ie d voor bijdragen aan deze pagina.

   Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

   Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.