Monsterdatabase

Mithril dragon

"Experimenting with mithril gone bad!"

Soort monsterNormaal monster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level112
Life points17800
Verhouding life points en combat158,93
Slayer xp564
Maximale hit1068
AgressiefJa
Valt aan metMelee, ranged, dragonfire en magic
ZwakteEarthspreuken
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Mithril dragon

Woonplaats

Bovenste verdieping van de grot van Barbarian training. Spring in de whirlpool ten noorden van de Baxtorian Falls om in de grot te komen. Hiervoor moet je een gedeelte van de Barbarian training hebben gedaan.

Drops

Charms

  Drops die door een ring of wealth worden beïnvloed

  De onderstaande lijst met drops is een lijst die met veel monsters wordt gedeeld. De kans op een drop uit deze lijst is klein, maar deze kans wordt verhoogd wanneer je een Ring of wealth draagt. Het is echter niet noodzakelijk de ring of wealth te dragen om een drop uit deze lijst te krijgen! Voor meer informatie over de Ring of wealth, kun je het artikel over de Ring of wealth lezen.

  Extra informatie

  Calculators

  Gebruik dit monster in de Slayer calculator

  Over deze pagina

  Geschreven door Rik michielsen, Mel range1, Aziz, Rikske66, Wouter, Stanney451, Pizzabakkur, Jason, Loic the kin, 10 cent99, nic, blou rabbit, bifa, attackpureat, mnr. puijnen, Calsey, ranger dady1, Pk Mikeyo, Lowyby Pk, Leon, Swalot3, kevkel5, mohangerfirst, chiel43, Vechter810, chiel43, amorgames5, smokyanne, boestermagic, 88 Boss 88, met dank aan C0RPOREAL, buldog333, Skythepro, Selivion, Pancho1987, Dr Dukey, Eko_x, Huseyin-Gazi, Joost, MyNameIsMike, RE Taz, SteaDy4MVP, curios-ity, europa 1, lelelelele3 en wingtong4 voor bijdragen aan deze pagina.

  Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

  Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.