Monsterdatabase

Pest Queen

"The mother of all pest."

Soort monsterQuestmonster
Voor gratis spelers of membersAlleen voor members
Combat level98
Life points50000
Verhouding life points en combat510,2
Maximale hit1200
AgressiefJa
Valt aan metMelee en magic
ZwakteGeen of niet bekend
Kan jou vergiftigenNee

Plaatje

Pest Queen

Woonplaats

In de grot van de quest The Void Stares Back. Na de quest kun je er in de Dominion tower tegen vechten.

Drops

Geen

Extra informatie

Dit monster is de eindbaas van de quest The Void Stares Back. Naar dit monster ben je op zoek geweest tijdens de questserie over de Void Knights. Je hebt hiervoor Korasi's Sword nodig, die je tijdens de quest hebt gekregen. Als je hem kwijt bent moet je hem terugvragen aan Korasi of Jessika. Dat ligt aan wie je hebt laten sterven. Bij het doden van de Pest Queen sta je er niet alleen voor. Een team van White, Void en Black Knights zullen je hierbij helpen. Als je de volgende manieren niet opvolgt, zul je de Pest Queen niet kunnen doden.

Healers, elite defilers en rangers

De Pest Queen zal healers oproepen. Die kun jij zelf niet doden. Dit zullen de Void Rangers voor je doen, die af en toe het veld op zullen rennen. De elite defilers zullen de Void rangers proberen te doden. Dood dus alle elite defilers die je ziet, die kun je namelijk wel aanvallen. Hoe langer je rangers in leven blijven, hoe meer rangers er het veld op zullen komen en hoe sneller de healers dus gedood worden. Als de healers dood zijn, krijgt je team de kans de Pest Queen te doden, anders niet.

Special attack op de Pest Queen

Af en toe zal de Pest Queen een rare beweging maken. Deze duurt ongeveer 10 seconden, je zult dat vanzelf wel merken. Binnen die 10 seconden moet je de special attack van Korasi's sword gebruiken. Als je dat niet doet, zal de Pest Queen op al haar vijanden in haar gezichtsveld een sterke aanval loslaten, inclusief jou en een paar archers. Het kan gebeuren dat je een keer een special attack mist. Dit is niet verschrikkelijk, maar let er wel op dat je genoeg life points hebt.

Herhalen

Herhaal dit telkens tot de Pest Queen dood is. Als je doodgaat zal je graf bij het portaal komen waarmee je naar de Pest Queen ging. Het portaal is in Taverley Dungeon, bij de basis van de Black Knights. In het zuidwesten daarvan is een deur, daarachter bevindt zich het portaal naar het monster. Je kan ook naar het park van Falador gaan, daar zal Sir Tiffy je direct naar het portaal teleporteren.

Calculators

Gebruik dit monster in de Slayer calculator

Over deze pagina

Geschreven door Mogway6, Scyfer, Joachim012, met dank aan Unitation pwn, Saagar M, Castrisgu en super duckje voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.