Nieuwsoverzicht van november 2016

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Nieuws van Lunagang

Children of Mah

De guide van de nieuwe quest Children of Mah staat online! De krachten van de mahjarrat verdwijnen veel sneller dan gebruikelijk en er moet nu al weer een verjongingsritueel komen, in plaats van 500 jaar. Ze hebben jouw hulp nodig om te voorkomen dat de mahjarrat snel uitsterven.

Ritueel
Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Bounty Hunter Returns | Gemstone Golem & Rune Ethereal Outfits through Skilling

Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

PK your way to victory on dedicated EoC & Legacy worlds, and earn yourself some much sought-after outfits through skilling.
Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • BTS Video – Children of MahLees samenvatting

    BTS Video – Children of Mah

    In het onderstaande filmpje krijg je een voorproefje te zien van de aankomende quest, Children of Mah. Deze komt op maandag 21 november uit.

  • Treasure Hunter | Smouldering LampsLees samenvatting

    Treasure Hunter | Smouldering Lamps

    Van 10 tot 14 november kun je op Treasure Hunter smouldering lamps winnen. Deze geven XP zoals normale XP-lampen, maar werken ook met bonus-XP.

  • Celebration of Fire Finale – Fallen NihilLees samenvatting

    Celebration of Fire Finale – Fallen Nihil

    Tot 21 november kun je tijdens vechten en skillen burning embers vinden. Je vindt er meer wanneer je Firemaking (50% meer kans) of Cooking (20% meer kans) traint. Je kunt ze ook krijgen van daily challenges. De burning embers kun je inleveren bij de Fallen Nihil, in de krater ten westen van Lumbridge, voor een aantal beloningen, waaronder een cosmetische outfit. De Fallen Nihil blijft tot 26 november, dus je kunt na de 21e nog een paar dagen embers inleveren.

    Per dag kun je maximaal 1000 embers verdienen via normale activiteiten. Met RuneCoins kun je dit versnellen. Ironman accounts kunnen ook deelnemen aan het evenement en kunnen de cosmetische outfit vrijspelen, maar niet de rest van de beloningen.

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: November 2016 - The Month Ahead

Deze maand kunnen we de voorlaatste quest van dit jaar verwachten. In Children of Mah zul je de Mahjarrat Kharshai, bekend van Koschei's Troubles, moeten redden van het offerblok. Tijdens de quest zal eindelijk duidelijk worden wat er duizenden jaren geleden werkelijk is gebeurd in de troonzaal in Senntisten toen Zamorak het tegen Zaros opnam. Je zult het dodelijke landschap van Freneskae nogmaals moeten trotseren om de nasleep hiervan tot een einde te brengen.

Om te helpen met de forse eisen voor Children of Mah, is er een nieuwe methode toegevoegd om Mining, Agiliy en Divination te trainen, lijkend op de Nexus voor Prayer. Je kunt in elke skill tot 800.000 XP verdienen, waarmee je misschien net dat laatste level kunt halen dat je nog nodig heb voor Fate of the Gods. Ook leer je tijdens het skillen op deze plek nieuwe lore over het rijk van Zaros. Je hebt minstens level 65 nodig in de bijbehorende skill om hiervan gebruik te kunnen maken.

Naast de nieuwe quest zien we deze maanden ook de nieuwe Bounty Hunter, een gloednieuwe PvP-activiteit die 14 november zal uitkomen. Voor een korte vooruitblik kun je dit filmpje bekijken:

Tenslotte is er de Fallen Nihil in de krater bij Lumbridge, bij wie je buffs en een cosmetische outfit kunt vrijspelen, en komt de mimic boss terug voor nog een kans op de tongue cape en de nieuwe mimic knuffel. Ook komt er een nieuwe outfit in Solomon's Store beschikbaar en zullen er een hoop kortingen zijn rondom Black Friday, aan het einde van de maand.

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: The Empty Throne Room | Children of Mah Pre-Release Skilling

Een van de eisen voor de aankomende quest Children of Mah is het voltooien van Fate of the Gods. Om te helpen met de level 75 Agility, Mining en Divination eisen voor deze quest is er een nieuwe trainplek toegevoegd waar je tot 800.000 XP kunt verdienen in elk van de drie skills. De manier waarop dit werkt lijkt op de Nexus voor Prayer. Om hier een van de skills te kunnen trainen moet je er al level 65 in hebben en moet je de Dig Site quest hebben afgerond. Je vindt de nieuwe plek van ook bij de Dig Site.

Tijdens het trainen kun je hier ook af en toe Senntisten relics vinden, die je bij Celia kunt inleveren voor nieuwe lore.

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.