Nieuwsoverzicht van december 2016

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • Celebration Lamps | +10% XP for EveryoneLees samenvatting

    Celebration Lamps | +10% XP for Everyone

    Van vrijdag 30 december tot woensdag 4 januari krijgen alle spelers op Ironman accounts na 10% meer XP. Ook kun je tijdens deze periode XP-lampen krijgen van Treasure Hunter die XP geven in een skill naar keuze en een beetje in alle andere skills. Voor elke van deze lampen die je gebruikt krijg je 2% meer XP van de lampen en op alle andere activiteiten, tot een maximum van 10% extra XP --- dus 20% meer XP tijdens het spelen en 10% meer XP van de lampen.

  • Dev Diaries: Bank Rework Episode 1Meer...

    Dev Diaries: Bank Rework Episode 1

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    Mod Kelpie and Mod Timbo talk tabs, placeholders and more for your most-desired update of 2017.
  • January Sale | Starts Early – Today!Meer...

    January Sale | Starts Early – Today!

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    Log into Solomon’s today and treat yourself!
  • Merry Christmas from Mod OsborneMeer...

    Merry Christmas from Mod Osborne

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    See you on January 8th for a mammoth 'Year Ahead' Behind the Scenes.
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Sliske's Endgame | Frostworld Part 2

Sliske's Endgame | Frostworld Part 2

De update van vandaag, Sliske's Endgame, is de laatste in de reeks quests over de Mahjarrat Sliske en zijn konkelarijen. In een vorige quest heeft hij de Stone of Jas beloofd aan de winnaar van zijn wedstrijd. In deze quest zal duidelijk worden wie dat is! Je acties tijdens de quest zullen de uitkomst ervan schapen en zullen ook toekomstige zaken in het spel beïnvloeden.

Je kunt aan de quest beginnen door te praten met Relomia, in Draynor Village. Je moet de quests Children of Mah, Nomad's Elegy, Kindred Spirits, Hero's Welcome, One of a Kind en Death of Chivalry hebben voltooid. Als beloning krijg je een mooie som aan XP, een ring die je gathering skills boost, een necklace die ervoor zorgt dat je geen Summoning points meer verliest door het hebben van een familiar --- maar wel nog steeds eenmalig voor het oproepen ervan --- en drie off-hand items met verschillende effecten, die samengevoegd kunnen worden tot één enkel voorwerp. Hun effecten zijn:

  • Je hebt een kans dat je Runecrafting essence pouch geen lading verliest. Dit gaat samen met het effect van de Rune Ethereal outfits, dus samen zijn ze nog sterker.
  • Je box traps, tortle traps, imp boxes, bird snares en marasamaw plants worden opnieuw opgezet als ze falen hun prooi te vangen.
  • Je kunt shadow herbs oogsten van dode herb patches, die je kunt schoonmaken voor Herblore XP.

Frostworld deel 2

Naast Sliskes spetterende finale is ook het tweede deel van het kerstevenement uit. Stap door een van de kerstkasten en praat met de kerstman om ermee verder te gaan!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

Overzicht RuneScape-nieuws

  • BTS Video | Christmas in RuneScapeMeer...

    BTS Video | Christmas in RuneScape

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    Festive cheer’s all around in RuneScape, and Mods Wolf and Tomb are here to tell us more.
  • Bank Rework – Dev BlogMeer...

    Bank Rework – Dev Blog

    Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

    Mod Timbo lays out the vision for the big bank overhaul coming next year.
Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Frostworld | Christmas Quest Part 1

Frostworld | Christmas Quest Part 1

Stap door een Christmas portal in Burthorpe, Lumbridge, Varrock of Priffdinas om aan de kerstquest van dit jaar te beginnen. In het eerste deel zul je oude kerstevenementen opnieuw mogen spelen, met een kleine twist. Hirbij kun je zelfs hun beloningen weer krijgen. Later deze maand komt het tweede en laatste deel van de kerstquest.

Vergeet niet om elke dag de adventskalender in je Social Interface te openen voor een kadootje, en maak vooral gebruik van de Winter Weekends in december en januari!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Behind the Scenes | December 2016

Sliske's Endgame

In december mogen we de laatste quest in de Sliske verhaallijn verwachten, Sliske's Endgame. In een vorige quest heeft Sliske de Stone of Jas beloofd aan degene die de meeste goden zou kunnen doden. Deze quest betekent een eindstand voor deze wrede wedstrijd, waarvan de uitslag door iedereen vol spanning wordt afgewacht. Deze uitslag hangt af van je eigen keuzes, dus je kunt sommige delen van de quest meerdere keren doen om verschillende eindes mee te maken. Ook leren we hier eindelijk Sliskes motieven en ontmaskeren we het echte meesterbrein in dit schaduwspel!

De beloningen voor de quest zijn weer niet mals. Er komen nieuwe off-hand items en juwelen die helpen met non-combat skills, met een extra set bonus als je ze allemaal samen draagt. Als je van lore houdt zul je ook absoluut tevreden zijn: deze quest druipt ervan! Uiteraard is er ook een forse XP-beloning.

Om aan Sliske's Endgame te beginnen zul je in ieder geval Missing, Presumed Death, Dishonour among Thieves, Nomad's Elegy, Kindred Spirits en Children of Mah moeten hebben voltooid. Ga deze dus alvast doen als je ze nog niet hebt gedaan om direct met de quest te kunnen beginnen als hij uitkomt!

Kerstmis

Naast de grote finale van Sliske, is het ook weer de tijd van het jaar dat de Kerstman langskomt op Gielinor! In je community interface is een tabblad Christmas opgedoken met allerlei activiteiten:

  • Er is een speciale activiteit voor het vijftiende kerstevenement, waarin je voorgaande evenement kunt herleven, met een verrassende draai. Als je het voltooit kun je kerstgerelateerde skillactiviteiten en cosmetische beloningen verwachten.
  • Het Festive Aura geeft weer dagelijks 50% bonus-XP, met een limiet van 50k XP per dag.
  • Er zijn waarachtig zes Winter Weekends, die doorlopen tot in januari, waarin je bonussen krijgt in de Arc regio, bij het skillen, bossen en slayer, clue scrolls, minigames, Player-Owned Ports en Dungeoneering.
  • Er is een adventskalender waarin je elke dag nieuwe prijzen kunt opeisen. Ook zijn er af en toe gratis spullen te krijgen bij Treasure Hunter.

Naast de bovenstaande dingen is er nog een heel scala aan community-activiteiten, met onder andere wedstrijden en sweepstakes. Houd de nieuwsberichten en de sociale media bij voor meer informatie!

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.