Nieuwsoverzicht van december 2016

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Frostworld | Christmas Quest Part 1

Frostworld | Christmas Quest Part 1

Stap door een Christmas portal in Burthorpe, Lumbridge, Varrock of Priffdinas om aan de kerstquest van dit jaar te beginnen. In het eerste deel zul je oude kerstevenementen opnieuw mogen spelen, met een kleine twist. Hirbij kun je zelfs hun beloningen weer krijgen. Later deze maand komt het tweede en laatste deel van de kerstquest.

Vergeet niet om elke dag de adventskalender in je Social Interface te openen voor een kadootje, en maak vooral gebruik van de Winter Weekends in december en januari!

Forum

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Behind the Scenes | December 2016

Sliske's Endgame

In december mogen we de laatste quest in de Sliske verhaallijn verwachten, Sliske's Endgame. In een vorige quest heeft Sliske de Stone of Jas beloofd aan degene die de meeste goden zou kunnen doden. Deze quest betekent een eindstand voor deze wrede wedstrijd, waarvan de uitslag door iedereen vol spanning wordt afgewacht. Deze uitslag hangt af van je eigen keuzes, dus je kunt sommige delen van de quest meerdere keren doen om verschillende eindes mee te maken. Ook leren we hier eindelijk Sliskes motieven en ontmaskeren we het echte meesterbrein in dit schaduwspel!

De beloningen voor de quest zijn weer niet mals. Er komen nieuwe off-hand items en juwelen die helpen met non-combat skills, met een extra set bonus als je ze allemaal samen draagt. Als je van lore houdt zul je ook absoluut tevreden zijn: deze quest druipt ervan! Uiteraard is er ook een forse XP-beloning.

Om aan Sliske's Endgame te beginnen zul je in ieder geval Missing, Presumed Death, Dishonour among Thieves, Nomad's Elegy, Kindred Spirits en Children of Mah moeten hebben voltooid. Ga deze dus alvast doen als je ze nog niet hebt gedaan om direct met de quest te kunnen beginnen als hij uitkomt!

Kerstmis

Naast de grote finale van Sliske, is het ook weer de tijd van het jaar dat de Kerstman langskomt op Gielinor! In je community interface is een tabblad Christmas opgedoken met allerlei activiteiten:

  • Er is een speciale activiteit voor het vijftiende kerstevenement, waarin je voorgaande evenement kunt herleven, met een verrassende draai. Als je het voltooit kun je kerstgerelateerde skillactiviteiten en cosmetische beloningen verwachten.
  • Het Festive Aura geeft weer dagelijks 50% bonus-XP, met een limiet van 50k XP per dag.
  • Er zijn waarachtig zes Winter Weekends, die doorlopen tot in januari, waarin je bonussen krijgt in de Arc regio, bij het skillen, bossen en slayer, clue scrolls, minigames, Player-Owned Ports en Dungeoneering.
  • Er is een adventskalender waarin je elke dag nieuwe prijzen kunt opeisen. Ook zijn er af en toe gratis spullen te krijgen bij Treasure Hunter.

Naast de bovenstaande dingen is er nog een heel scala aan community-activiteiten, met onder andere wedstrijden en sweepstakes. Houd de nieuwsberichten en de sociale media bij voor meer informatie!

Forum

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.