Nieuwsoverzicht van juni 2017

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Nieuwsberichten

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Vic the Trader Returns

Lees het volgende bericht op de homepage van RuneScape:

Vic's back (with his cousin Ric!) so snap up those items you've had your eye on.

Forum

Nieuws van Lunagang

Jack of Spades toegevoegd

Vandaag is de eerste expansion ooit aan RuneScape toegevoegd, Menaphos. Om in de stad te komen, heb je de quest Jack of Spades nodig. Deze beginnersquest staat nu op de website. Er zijn nog drie andere quests en nog veel meer te doen in Menaphos, maar dat zal een andere keer op de site worden gezet.

Officieel RuneScape-nieuws

RS-nieuws: Menaphos | The Gates are Open

Menapos is geopend en wij kunnen de prachtige straten bekijken, quests doen, gecorrumpeerde monsters aanvallen, bewegende tombes legen en dat is nog maar het topje van de piramide.

Om binnen te komen, moet je eerst de quest Jack of Spades doen. Deze kun je beginnen door met de emir in het paleis van Al Kharid te spreken. Je hebt de quests Stolen Hearts en Diamond in the Rough nodig.

Voor de Sophanem Slayer Dungeon heb je 88 Slayer en Icthlarin's Little Helper nodig. De minigame Shifting Tombs vereist 50 Agility, Construction, Crafting, Divination, Dungeoneering, Prayer, Runecrafting en Thieving.

Voor de quests Crocodile Tears, Our Man in the North en 'Phite Club heb je Dealing with Scabaras, Missing My Mummy, Do No Evil en [[Spirits of the Elid]] nodig, naast 72 Fishing en 73 Hunter.

De komende acht weken krijg je 5% bonus-xp op alles wat je in Menaphos doet, ook voor activiteiten bij de bank. Daarnaast is het komend weekend open weekend, waarin gratis spelers ervoor kunnen kiezen drie dagen member te zijn.

Forum

Bekijk het nieuws van Vorige maand Volgende maand

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.