The Blood Pact

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Xenia op het kerkhof van Lumbridge

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Geen

Starten

Xenia heeft hulp nodig. Vraag waarmee. Een aantal Zamorak-cultivisten hebben iemand gevangen genomen en naar de catacomben van Lumbridge gesleurd. Xenia is echter niet meer zo jong en wil graag dat je met haar mee gaat om de cultivisten tegen te houden. Zeg dat je haar zult helpen.

Xenia

De catacomben in

Ga via de trap de catacomben in. Je ziet nu een filmpje. De cultivisten praten over een boek en een bloedpact. Eén gaat de boel in de gaten houden, terwijl de andere twee verder gaan met hun snode plannen.

We moeten de bewaker dus uitschakelen. Je moet hem zien te naderen zonder dat Xenia wordt geraakt. Ren snel de kamer in en ga achter een muurtje staan. Loop dan naar de bewaker, Kayle, toe. Steek hem neer en praat met hem. Vraag hem zijn spullen of dood hem.

De volgende cultivist is een magiër. Je moet haar met Ranged doden. Pak de chargebow van Kayle op en gebruik hem als wapen.

Range nu de magiër Caitlin neer. Draai vervolgens aan de windas (winch) in het zuiden van het kamertje om de deur te openen. Ga naar de volgende kamer en loop naar Caitlin. Vraag haar ook om haar spullen of dood haar. Pak de spullen en praat met Xenia.

Caitlin

Xenia zegt dat je de volgende cultist met airspreuken moet doden. Doe de staf van Caitlin aan en ga de trap af. Loop naar de kamer waar Reese is en open de deur. Zeg wie je bent en val hem aan. Als zijn life points op zijn, moet je ook hem om zijn spullen vragen. Hij zal snel het ritueel door zichzelf te offeren voltooien.

Voltooien

Bevrijd nu de gevangene. Je komt weer buiten de catacomben, waar de inmiddels bevrijde jonkvrouw in nood je hartelijk bedankt. Zeg dat je gaat en je quest is voltooid.

Beloning: 100 Attack, 100 Strength, 100 Defence, 100 Ranged en 100 Magic xp. Kayle's chargebow, Caitlin's staff en Reese's sword. Dat zijn drie wapens die voor spelers met een laag level bedoeld zijn. Je mag nu ook in de catacomben van Lumbridge, waar je tegen verschillende monsters van een laag level kunt vechten. Wanneer je 300 quest points hebt, kun je bij Xenia een Helmet of trials ophalen. Je krijgt ook twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Carnillean Rising


Extra informatie

De ingang van de catacomben is in het kamertje waar je Reese hebt gedood. Je kunt vanaf de ingang van de catacomben daar snel komen door de doorgang vlak ten noorden van de uitgang van de catacomben in te gaan.

Als je de ladder in de kamer waar je Reese hebt gedood, afgaat, zul je in een lange grot komen, waar een heleboel monsters zijn. Deze monsters droppen onderdelen van de Mask of Dragith Nurn.

Masker

In de grot staan ook verschillende standbeelden. Als je die aan Xenia geeft, krijg je geld terug. In totaal kun je 2.500 gp verdienen.

Over deze pagina

Met dank aan Thomas voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.