Chef's Assistant

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met de Head Chef in de Cooking Guild, die ten zuidwesten van de Grand Exchange ligt

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet Cook's Assistant hebben voltooid. Je hebt ook 32 Cooking nodig.

Benodigde spullen:

De benodigdheden vanaf de emmer melk in het lijstje hierboven zijn verkrijgbaar in de kist van Recipe for Disaster.

Teleporteermiddel naar de Cooking guild, zoals een skills necklace of iets naar de Grand Exchange zijn handig.

Vraag de Head Chef om een quest. Dat is zo. Na een praatje over eerdere kookquests zegt de kok dat je voor de nieuwe wel discreet moet zijn. Antwoord iets en accepteer de quest.

Head Chef

De hoofdkok wil graag de leider worden van de koks-, leerlingen- en keukenexpertssociëteit, nadat de vorige is weggevallen na een incidentje met een wild pie. Na een langdradig gesprek blijkt het dat hij een cheese cake wil maken. Je moet voor hem cheese cream gaan halen bij Phil en Delphie in Falador.

Phil en Delphie wonen in een huis tussen de Party Room en de Artisans' workshop in Falador. Het blijkt dat de Head Chef onder het genot van wat alcoholische versnaperingen al flink heeft lopen opscheppen over zijn cheesecake, waardoor Phil en Delphie het recept al kennen en zelfs al flink aan het bakken zijn geslagen om geld te verdienen. Nu is de karn echter kapot en zul je die moeten repareren met een Steel bar en Logs. Doe dat.

Phil en Delphie

Praat nu met Phil en Delphie. Ze leggen je uit hoe je cream cheese moet maken. Klik op de karn en maak het. Je hebt een hele emmer melk nodig.

Breng de cream cheese naar de hoofdkok. Je hebt nu een Pot of cream en koekjes nodig. Om de koekjes te bakken, moet je deeg maken door een Pot of flour en Pat of butter te combineren. Ga met een Cake tin naar een oven en bak de koekjes.

Praat daarna opnieuw met de hoofdkok. Hij legt uit dat je nu een Pot of cream, de cheese cream en koekjes in een Cake tin moet gooien. Let goed op dat je de ingrediënten niet per ongeluk opeet en doe ze in de cake tin. Je maakt nu de cheese cake.

Nu vertelt de head chef dat je de cheese cake aan de leden van de sociëteit moet laten zien. Dat zijn drie leden en je krijgt een lijstje.

Jolly Boar Inn

Ze vinden het allemaal verrukkelijk en stemmen op de head chef. Ga hem dat vertellen en je hebt weer een spannend avontuur tot een goed einde gebracht.

Beloning: 1.500 Cooking xp. De xp is te kiezen met een lamp. Voortaan kun je ook cheese cake en biscuits bakken. Je krijgt drie cheese cakes en twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.