Fight Arena

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Kort

Startpunt: Lady Servil, aan de noordwestkant van de Fight Arena ten zuiden van Ardougne.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet achter elkaar monsters van level 50, 77 verslaan. De monsters kun je safespotten.

Benodigde spullen: 5 gp, voedsel, magicarmour, airspreuken, meleearmour en een crushwapen.

Starten

Lady Servil klaagt dat haar kar kapot is en dat ze haar familie moet vinden. Vraag of je kunt helpen. Ze vertelt dat haar zoon en man gevangen zijn genomen door General Khazard, zodat ze in zijn arena kunnen vechten.

Plaatje

Khazard armour

Loop naar het oosten en ga het huis in dat het meest in het noordoosten van de Fight Arena ligt. In de noordoostelijke hoek staat een beeld met armour. Kies de "Borrow"-optie. Je zult een helm en een platebody krijgen.

Trek het armour aan en loop naar het grote, lange gebouw even ten zuiden van het huis met het armour. Ga naar binnen. Als het armour niet aan hebt, kun je niet naar binnen. De guards van level 38 zullen je aanvallen. Let daar op. Praat met de wachter aan de tafel in het grote kamertje in het zuidoosten van het gebouw. Hij vertelt je dat hij van drinken houdt.

Plaatje

Sleutels

Wandel nu naar het café in het stadje. Het café is in het zuidwesten van de stad. Praat met de barman en koop een Khali Brew voor vijf gp. Breng deze naar de wachter. De wachter wordt dronken en valt in slaap. Steel de sleutels uit zijn handen.

Plaatje

De gevechten

Open Jeremy's cel in het noorden van het gebouw met je sleutels. Hij gaat weg om zijn vader te helpen in de vechtarena. Je gaat hem achterna. Jeremy zegt dat zijn vader in de arena moet vechten, maar dat hij te oud is om te vechten.

Er komt een khazard ogre van level 64. Dood hem met airspreuken of eventueel andere magicspreuken. Je kunt een safespot gebruiken. Zie daarvoor het plaatje hieronder. Deze werkt overigens straks ook bij bouncer en eventueel general khazard.

Plaatje

Je wordt nu door General Khazard in de cel gegooid. Spreek met Hengrad. Hij vertelt dat hij al heel lang opgesloten zit en vaak moet vechten. Nu word je door een guard opgehaald en terug naar de arena gebracht. Je moet vechten tegen een khazard scorpion van level 50. Hij kan slecht tegen crush-aanvallen.

Versla de schorpioen. Je moet nu vechten met een bouncer van level 77. Hij heeft geen zwakte. Als je hem dood hebt, gaat de generaal jou aanvallen. Hij is level 84.

De familie Servil ontsnapt. Je kunt weglopen en je beloning ophalen, maar als je wilt, kun je General Khazard ook doden. Hij heeft net als bouncer geen zwakte. Je kunt hem twee keer doden: eerst in normale versie en vervolgens als reuzenversie van general khazard.

Voltooien

Ga terug naar Lady Servil. Ze geeft je je beloning.

Beloning: 12.175 Attack en 2.175 Thieving xp. 1.000 gp en twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Ritual of the Mahjarrat, Ghostly Robes

Over deze pagina

Met dank aan 1th JudGment, Ru ben ik, Paarse druif en m3l33 0wner voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.