Gunnar's ground

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Dororan aan de oostkant van Barbarian Village

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je hebt 5 Crafting nodig.

Benodigde spullen: Chisel (tijdens de quest te krijgen, mag ook aan je toolbelt)

Starten

Dororan probeert te dichten, maar hij komt niet verder. Klik een zinnetje aan en hij zal vragen of je ook een dichter bent. Zeg ja of misschien. Hij zegt dat zijn hart pijn doet. Klik een ziekte aan. Hij zegt dat het door zijn liefde voor een meisje in Barbarian Village komt. Hij weet niet waar hij zijn gedicht moet beginnen. Klik op "get to the point." De mensen in het stadje waarderen kracht, status en rijkdom en de dwerg heeft geen van die dingen. Zeg dat er iets moet zijn wat hij kan doen. Begin de quest.

Dwerg

Ring

Om het meisje te versieren, heeft de dwerg een ring van puur goud met haar naam erin nodig. Jeffery, de smid in Edgeville, is ook verliefd. Dororan heeft een gedichtje voor hem gemaakt en die moet jij met Jeffery gaan ruilen voor een ring.

Ga naar Edgeville en zoek naar de furnace naast de bank. Zeg tegen Jeffery dat je hier om een ring bent, dat je hem wilt ruilen en dat je een fantastisch gedicht voor hem hebt. Jeffery weet nu dat de dwerg hier achter zit. Zeg dat zijn vermoeden klopt en dat je een normale gouden ring wilt. Die krijg je.

Jeffery

Ring graveren

Praat weer met de dwerg in Barbarian Village. Nu moet je wat in de ring graveren. Vraag wat erin gegraveerd moet worden. Hij vertelt het je. Vraag ook hoe dat moet. Het moet met een chisel, die je van de dwerg kunt krijgen.

Grafeer de ring, praat weer met de dwerg en vertel hem dat de ring er perfect uitziet. Nu vraagt hij je om een laatste gunst. Zeg dat je zult doen wat hij zegt. Je moet de ring naar Gudrun brengen. Zeg "very well" en ga weg.

Gudrun

Gudrun is in het midden van Barbarian Village. Praat met haar. Je bent getuige van een ruzie. Na de ruzie praat ze met jou. Geef haar de ring en kies een van de twee opties als antwoord op de vraag of de tekst over haar gaat. Zeg daarna dat hij niet van jou is. Ze vraagt van wie wel. Kies weer wat. Ze vertelt nu dat ze graag de stad uit wilt voor een romance met iemand anders, maar er is één probleem: haar papa, de barbarenhoofdman, zal het nooit toestaan. Vraag of je met hem moet praten. Je zult te horen krijgen dat je dat eens moet doen. Zeg dat je zult kijken wat je kunt doen.

Gunthor

Praat met Gunthor in het grote gebouw in het noorden en zeg dat hij moet luisteren. Vertel daarna twee maal dat zijn dochter graag een buitenlander het hof wil maken. Je krijgt nu een heel gesprek over dat de Barbarians hun voorvaderen moeten eren en Gudrun niet weg mag. Nu moet je weg, voordat Haakon je afmaakt.

Gunthor

Voltooien

Stel Gudrun op de hoogte van het antwoord van haar papa. Vraag wat je nu moet doen. Je moet het aan de dwerg vragen. Doe dat.

De dwerg begint te huilen als je zegt dat er een probleem is, omdat hij denkt dat Gudrun het niks vond. Zeg dat ze de ring mooi vond. Je vertelt het hele verhaal. Vraag wat er nu moet gebeuren. De dwerg begint aan een gedicht om de voorvaderen te eren, maar hij loopt vast. Je moet hem helpen. Kies een woord waar hij mee moet beginnen en volg de aanwijzingen van de dwerg. Doe bijvoorbeeld dit:

  1. Stray
  2. Threat
  3. Swept to war

Nu moet je het gedicht aan Gudrun geven. Ze zal het aan haar vader opdragen. Je ziet nu een filmpje. Klik wat op de gesprekken. Uiteindelijk krijgt Gudrun toestemming om te vertrekken. De dwerg en Gudrun krijgen het grote huis ten westen van Varrock, waar ze nog lang en gelukkig kunnen leven.

Beloning: Je kunt de xp met een lamp kiezen. Het level moet minimaal 5 zijn. Je krijgt ook swanky boots en twee keys voor Treasure Hunter. In het huis van Gudrun en Dororan ten zuidwesten van de Grand Exchange kun je met Dororan praten. Met 42 Crafting kun je 2.000 extra Crafting xp krijgen. Als je 72 Crafting hebt, kun je nog eens 10.000 xp krijgen. Bij 90 is het mogelijk 20.000 xp extra te krijgen. Voorwerpen waarmee je je Crafting kunt boosten zijn toegestaan.

De quest points zul je alleen krijgen als je Romeo & Julliet niet had voltooid toen die nog een quest was.

Quest points: 5

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Met dank aan ItzEvendim voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.