Imp Catcher

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met tovenaar Mizgog op de eerste verdieping van de Wizards' tower. De Wizards' Tower is op een eilandje ten zuidenoosten van Draynor Village. Ga over de lange brug en je komt er vanzelf. Members kunnen met de een fairy ring reizen. De code is D-I-S

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Bowl of hot water

Begin

Wizard Mizgog klaagt over zijn kralen. Vraag wat er aan de hand is en hij zal vertellen dat Wizard Grayzag een legertje imps heeft ingehuurd om allerlei spullen van Mizgog te jatten, waaronder dus die kralen. Hij wil zijn rode, gele, zwarte en witte terug. Accepteer de quest om ze terug te brengen.

Wizard Mizgog

Je krijgt een brief met de locaties. Open de brief. De kralen (beads) zijn in het bezit van imps bij altaren van Runecrafting. Je moet naar de imps gaan, de kralen terug zien te krijgen en terugbrengen naar Mizgog. In tegenstelling tot vroeger kun je niet meer de kralen geven die normale imps droppen.

Je kunt de imps in elke willekeurige volgorde bezoeken.

Rood - air altar

Deze kraal is bij het air altaar ten westen van Varrock. De imp staat luid te rappen op de bead als je hem aanspreekt. Hij moet zijn energie kwijt, dus gaan jullie een race om het air altaar doen. Je moet zestien keer het witte rondje aanklikken dat verschijnt. Ben je eerder klaar dan de imp, dan kotst de imp de bead uit. Neem de bead mee.

Air altar

Yellow - fire

De imp met deze kraal is bij het fire altar ten noordoosten van Al Kharid. Als je met hem praat, zal hij zeer agressief reageren en je aanvallen. De imp is level 5 en zwak tegen waterspreuken. Dood hem. De imp zal de kraal uitkotsen. Pak hem op.

Fire altar

Black - earth

De zwarte kraal is bij het earth altar ten noordoosten van Varrock. Hier staat een melancholische imp. Praat met hem en hij is verdrietig om dat Grazag teleurgesteld in hem zal zijn. Vraag waarom dat zo is. Hij heeft de kraal opgegeten. Beur de imp wat op door te zeggen dat sommige dagen nu eenmaal minder zijn dan andere en hij alle tijd moet nemen die nodig is om zich weer vrolijker te gaan voelen.

De imp kotst nu de kraal uit. Pak hem op.

Earth altar

White - water

Het water altar is ten zuidwesten van Lumbridge. De imp hier is verkouden en heeft een kom warm water (bowl of hot water) nodig om de luchtwegen vrij te maken. Een bowl is bijvoorbeeld te vinden in de keuken van het kasteel van Lumbridge. Vul de kom met water bij een kraan of fontein en verwarm op een fornuis of vuur. De imp geeft nu over. Pak de kraal eruit.

Water altar

Terugbrengen

Mizgog is erg blij met de kralen en gaat meteen testen of het de goede zijn. Je krijgt daarna een amulet of accuracy.

Beloning: 875 Magic xp. De xp krijg je met een lamp. Amulet of Accuracy en twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Quiet before the swarm

Over deze pagina

Met dank aan Alexiejj, Car NLD en Mister J44 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.