Impressing the Locals

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Trader Stan, op de zuidelijkste pier van Port Sarim, en vraag hem naar de Skulls pirate Jed.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Geen

Benodigde spullen: 1000 coins.

Starten

Stan is nijdig omdat Jed twee van zijn schepen heeft gestolen en een van de twee ook nog eens heeft gebruikt om de gevangenis van Port Sarim aan te vallen, vermoedelijk om slaven te ronselen. Hij vindt het wel verwonderlijk dat Jed blijkbaar ongestoord naar Wushanko kan varen, lange tijd kon dit niet vanwege zeemonsters. Stan vraagt je om als kapitein van zijn schip naar Wushanko te varen. Ga hiermee akkoord.

Trader Stan

Een bemanning ronselen

Als eerste heb je een bemanning nodig. Je hebt volgens Stan in ieder geval een kwartiermeester, een navigator en een bootsman nodig.

De kwartiermeester

Ga voor de kwartiermeester naar Surula, de barvrouw in de bar van je Player Owned Ports. Ze is bereid je te helpen als je Stans openstaande schulden betaalt. Het gaat hier om 1000 coins. Betaal dit dus. Ze verwijst je dan door naar Mister Gully, op de eerste verdieping. Wanneer je met hem praat neemt hij je aanbod direct aan.

Mister Gully

De navigator

Praat voor de navigator met Seasinger Umi, ook in je Player Owned Ports. Ze heeft zelf geen zin om deze taak op zich te nemen, maar raadt je aan haar zus te vragen. Deze is Rimmington aan het bezichtigen. Ga naar de put in het midden van Rimmington, ten westen van Port Sarim, en praat hier met Seasinger Jemi. Ook zij doet niet moeilijk en gaat direct akkoord.

Seasinger Jemi

De bootsman

Ga naar de gevangenis van Port Sarim en praat hier met Guard Captain Roarkwin. Hij vertelt je dat Jacob, een gevangene, een goede keus zou zijn geweest als bootsman, maar dat hij door Jed gevangen is genomen. Hij vraagt je om Jacobs zus hiervan op de hoogte te stellen. Ze verblijft momenteel in Draynor Village, boven de pottenbakker. Zij zou je ook kunnen helpen aan een bootsman. Ga naar de pottenbakker in Draynor Village, het meest noordelijke huis, en praat op de eerste verdieping met de Black Knight sergeant. Ze wilt meteen mee wanneer ze hoort dat haar broertje is ontvoerd, of jij dat nou leuk vindt of niet. Ze stelt zich vervolgens voor als Evie Higgs.

Black Knight Sergeant

Afronden

Ga wanneer je je bemanning compleet hebt terug naar Trader Stan. Hij en de inwoners van Port Sarim willen graag twee dingen van je. Als eerste vragen ze je de criminelen en gevangenisbewakers die Jed heeft ontvoerd te bevrijden. Als tweede wilt Trader Stan van je dat je een persoonlijk voorwerp van hem terugvindt dat op een van de boten lag die Jed heeft gestolen.

Je bent nu klaar om naar Wushanko te varen!

Beloning: Je kunt nu varen naar de Arc regio van Wushanko, de Eastern Lands. Ook krijg je een nieuwe animatie voor wanneer je uitrust en krijg je 2 keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.