In Search of the Myreque

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Vanstrom Klause in het café van Canifis.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Nature Spirit hebben voltooid. Je hebt ook 25 Agility nodig. Je moet een skeleton hellhound van level 44 doden. De quest Shades of Mort'ton is aangeraden.

Benodigde spullen: Steel longsword, steel dagger, steel mace, steel warhammer, 2 steel swords, 75 steel nails, 6 normale planken, hamer (mag aan je toolbelt) ongeveer 100 gp, een druid pouch (uit de grotto van Nature Spirit), silver sickle (b), runes voor air spreuken en eventueel magic armour. Als je je silver sickle (b) kwijt bent kun je een silver sickle kopen of maken en die op het altaar in de Nature Grotto gebruiken om hem te blessen.

Maak of koop voordat je aan de quest begint eerst alle wapens.

Starten

Praat met Vanstrom Klause in het café van Canifis. Hij vertelt dat een paar vrienden van hem hulp nodig hebben en hij niet weet hoe hij die moet bieden. Vraag waarom ze hulp nodig hebben.

Plaatje

Vanstrom vertelt dat de Myreque, een groepering mensen die zich tegen de bezetting van Morytania door de vampieren en weerwolven verzet, wapens nodig heeft. Zeg dat je hem hierbij kunt helpen en vraag vervolgens waar de wapens naartoe moeten. Ze moeten naar een man met een bootje in Mort'ton.

Cyreg Paddlehorn

Pak alles van de bank wat je voor deze quest nodig hebt. Ga via het moeras naar het stadje Mort'ton, dat in het zuiden van Morytania ligt. Pluk onderweg 6 mort myre fungus van de boomstammen met behulp van je silver sickle (b), zoals je dat tijdens Nature Spirit deed. Doe ze vervolgens in je pouch, maar kijk uit dat ze er niet weer uitgaan door de ghasts.

Ga helemaal naar het oosten van Mort'ton. Je komt nu bij de brug die naar Barrows gaat. Praat met Cyreg Paddlehorn bij het bootje. Je vertelt dat je wapens hebt. Hij doet net alsof hij de Myreque niet kent, maar geeft later toe van wel.

Plaatje

Vraag Cyreg waar de Myreque is. Dat wil hij niet vertellen. Vraag hem het volgende:

Nu kun je ook met de boot mee. Hij laat je alleen gaan als je hem tegen ghasts kan beschermen. Hier heb je een druid pouch voor nodig, maar die moet je wel met minimaal 5 voorwerpen hebben gevuld. Cyreg Paddlehorn wil ook nog 3 planken van je. Betaal hem 10 gp om mee te gaan.

Brug

Je komt nu in de zogenoemde 'Hollows'. Loop naar het noorden tot je bij een boom komt met een brug eraan. Klim erop en repareer elk stuk van de brug met de spullen die hierboven staan. Ga naar de overkant.

Plaatje

Hollows

Je ziet nu een boom met een wachter. Zeg dat je wapens voor de Myreque komt brengen. Hij gaat je wat vragen stellen over de Myreque, want hij vertrouwt je niet helemaal. Van Cyreg Paddlehorn had je de antwoorden kunnen krijgen. Je moet er drie beantwoorden. De vragen zijn bij iedereen anders.

Hij laat je nu in de deuren achter de boom. Je komt nu in een grot met allemaal inkepingen in de muren. Kies de enige inkeping die naar het oosten gaat. Hiervoor staat een aantal stalagmieten. Je hebt 25 agility nodig om er langs te kunnen. Je komt nu in de grot met de Myreque.

Plaatje

De myreque

Praat met Veliaf Hurtz. Hij zegt dat je kennis moet maken met alle andere leden. Je hoeft geen vragen te stellen aan de anderen.

Plaatje

Praat nadat je met iedereen gepraat hebt weer met Veliaf. Nu komt er een wolk mist binnen die er een beetje vreemd uitziet. Vanstrom komt uit de wolk: je hebt hem naar de Myreque toegelokt. Hij doodt een paar leden van de Myreque en wil jou ook gaan doden. Er verschijnt een skeleton hellhound van level 44. Deze is gemakkelijk te doden met airspreuken. Hij dropt 4 big bones en 2 uncut rubies.

Plaatje

Na het gevecht

Praat weer met Veliaf en vraag hoe je weg moet komen. Hij vertelt je over een muur in de gang naast jullie die je weg kunt duwen, waardoor je in de kelder van het café komt. We moeten deze methode vinden om de quest te voltooien. Ga de kamer uit en ga door de muur in het noorden. Beklim vervolgens één van de ladders. Ga weer het café in. Er zit nu een stranger op de plaats van Vanstrom Klause. Praat met hem voor je beloning.

Beloning: 600 Attack, 600 Crafting, 600 Defence, 600 Constitution en 600 Strength xp. Je kunt nu een shortcut nemen naar Mort'ton. Dat is bijvoorbeeld handig voor Barrows. Je krijgt ook twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: In Aid of the Myreque

Over deze pagina

Geschreven door Poekies, met dank aan Jessy3d3, Mickey Joe, Mikehh, PDP-Darky, RNGarrows, XD_ERROR_XD, mc.cathead, oma koekje en xander hanssens voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.