Lost City

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met de Warrior in het kampement in het zuiden van de Lumbridge Swamps.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 31 Crafting en 36 Woodcutting nodig. Je moet een tree spirit van level 63 verslaan zonder wapens. Abilities mag je wel gebruiken. Je kunt onafgemaakte wapens zoals headless arrows met arrow heads en leather meenemen om er armour van te maken. Runes zijn toegestaan. Wanneer je met magic gaat, moet je er wel rekening mee houden dat je tegenwoordig alleen spreuken met een magisch wapen in je hoofdhand moet hebben en bijvoorbeeld twee spider silk, naald en draad nodig hebt om tijdens de quest een spider wand te maken.

Benodigde spullen: Voedsel en eventueel een prayer potion.

Zet voor je begint je wapens en armour op de bank en neem alle benodigde spullen mee. Het is niet toegestaan om wapens of armour op Entrana te dragen. Je mag alleen potions, bepaalde capes, amulets, boots en gloves dragen. Je kunt eventueel wel runes en dingen om armour te maken meenemen, zoals unstrung bows, headless arrows, arrow tips en leather. Zorg ook voor een teleporteermiddel. Veel mensen gaan de tree spirit met runes verslaan. Er is een veilige plaats, waar je niet geraakt wordt.

Vraag de warrior of hij een avontuur voor je heeft. Nee, hij is zelf op avontuur en is niet van plan die te delen. Zeg dat je denkt dat hij helemaal geen avontuur heeft. Vraag wie Zanaris is, hoe hij denkt het te vinden en zeg dat je denkt dat hij ook niet weet hoe hij het moet vinden. Je krijgt te horen dat ze op zoek zijn naar een boom met een leprechaun erin.

Warrior

De boom staat direct ten oosten van het kamp en heeft geen "Chop down Swamp tree" optie, maar een "Chop Swamp tree" optie. Probeer de boom om te hakken met een hatchet (zit op je toolbelt). Nu komt Shamus tevoorschijn. Praat met hem. Hij zegt dat je in het schuurtje in de Lumbridge Swamps moet kijken. Je zegt dat je dacht dat Zanaris een stad was. Dat is ook zo. Vraag hoe het dan in een schuurtje past. Je komt te weten dat het schuurtje een portal is. Je moet een speciale staf van Dramenwood dragen om de portal te activeren. Dat groeit aan een boom in een grot op het eiland Entrana. Laat je naar Port Sarim teleporteren.

Leprechaun

Vraag aan een monk of je naar Entrana mag. Ze controleren je op wapens.

Eenmaal op het eiland loop je naar het oosten en dan over de brug naar het noorden. Ga bij het law altar weer naar het westen en vind de cave monk. Probeer de grot binnen te gaan, de monk zal je waarschuwen. Negeer zijn waarschuwingen en ga de grot in. Maak nu ook alvast je wapens als je hier spullen voor hebt meegenomen.

Grot

Als je de grot binnen komt, zal je prayer omlaag gaan. Je kunt nu een prayer potion drinken als je dat wilt. Loop langs de greater demons. Probeer de boom om te hakken, de tree spirit verschijnt. Dood deze met magic abilities. Je kan achter de paddestoelen in het zuiden gaan staan om niet geraakt te worden. Als de tree spirit dood is, kun je wel hout van de boom af hakken. Hak minimaal één stukje van de boom, als je meer staven wil meer. Het hout is nog geen staf, dat moet je er met een knife van maken. Die zit aan je toolbelt. Teleporteer weg of gebruik de deur bij de Greater Demons, dan kom je ten zuiden van de bank in Draynor Village.

Dramen tree

Maak met behulp van de knife het hout tot staf en draag je staf. Loop nu naar het kleine huisje in de Lumbridge Swamps, zodat je naar Zanaris wordt geteleporteerd. Nu is je quest voltooid.

Beloning: Je kunt in Lost City, je kunt cosmic runes maken en je kunt een dragon dagger en dragon longsword dragen. Ze zijn te koop in een speciaal gebied van de stad. Om daar te komen moet je een diamond aan de wachter bij de deur geven. Je krijgt ook nog twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 3

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Fairy Tale Part I - Growing Pains, Heroes' quest, Lunar Diplomacy, Recipe for Disaster - Sir Amik Varze

Over deze pagina

Met dank aan Cristay7, Duke Junior, GladiGator, Kairos Void, Maxed Donkey, VV Slayer en jfbalienenol voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.