The Restless Ghost

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Father Aereck in de kerk van Lumbridge.

Startpunt op wereldkaart: Bekijk de plaats van het startpunt op de wereldkaart.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet jezelf kunnen verdedigen tegen een skeleton warlock van level 7.

Benodigde spullen: Geen

Starten

Zeg tegen Father Aereck dat je op zoek bent naar een quest. Dat komt goed uit, Father Aereck heeft een probleem. Accepteer de quest. Er is een geest op het kerkhof van Lumbridge. De priester wil hem graag weg hebben. Je moet naar zijn vriend, Father Urhney, om raad te vragen. Hij woont in een hutje in het zuidwesten van de moerassen van Lumbridge.

Father Aereck

Father Urhney woont in het zuidoosten van het moeras onder Lumbridge.

Plattegrond

Father Urhney

Father Urhney is aan het rusten en wordt boos op je. Als je zegt dat Father Aereck je stuurde, wil hij praten. Hij vraagt wat er aan de hand is, vertel hem het verhaal over de geesten.

Hij vindt Father Aereck maar een lastig persoon en hij zegt dat hij niet terug kan gaan naar Father Aereck. Het enige wat hij kan doen is je een Amulet of Ghostspeak geven, waardoor je met de geest kunt praten. Hij vertelt dat veel geesten alleen nog op de aarde zijn om een taak te doen. Misschien kun je er achter komen wat de taak van de geest is.

Father Urhney

De geest

Loop terug naar Lumbridge en doe je amulet om. Ga het schuurtje van het kerkhof binnen en open de grafkist. De geest verschijnt. Praat met hem. Hij zal verbaasd zijn dat je hem verstaat. Zeg "Yep, now tell me what the problem is". Hij vertelt dat het hoofd van zijn echte lichaam is gestolen door een warlord toen hij mining in de Lumbridge Swamps aan het trainen was. Je moet het hoofd terug zien te krijgen.

Ga naar de mijn in het zuidoosten van de Lumbridge Swamps en doorzoek de grote steen naast de mijn. Je zult een doodshoofd krijgen. Er zal ook een skeleton warlock komen, die met magic aanvalt. Dood of negeer hem. Als je hem wilt doden op een laag level kun je het beste arrows gebruiken.

Steen

Quest voltooien

Loop terug naar de geest in Lumbridge, open de kist en doe via de "use"-optie het doodshoofd op het skelet in de kist. De geest zal je hartelijk bedanken en belonen.

Beloning: 1.125 Prayer xp. 125 xp krijg je in de vorm van een lamp, de rest kun je krijgen door de vijf ancient bones die je krijgt te begraven. Het Ghostspeak amulet mag je houden en je kunt bij Father Aareck voor een klein prijsje je grafsteen, die je krijgt als je doodgaat, laten veranderen. Je krijgt ook nog twee keys voor Treasure Hunter.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Animal Magnetism, Creature of Fenkenstrain, Ghosts Ahoy, Making History, Nature Spirit, Smoking Kills, Spirit of Summer, Ghostly Robes, Miniquest na Land of the Goblins, Recipe for Disaster - Lumbridge sage, Achievements van Lumbridge en Draynor Village - Beginnerstaken, Achievements van Lumbridge en Draynor Village - Gemakkelijke taken, Achievements van de Desert - Elitetaken

Over deze pagina

Met dank aan 2 Rage Snow en bycjs voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.