RuneScape-nieuws

Als er in een van deze vertaalde berichten over "ik" of "wij" wordt gesproken, wordt hier Jagex mee bedoeld. Deze updates zijn vertaald van RuneScape.com
Originele tekst

6 december 2011 - Loyalty Programme - serie 3

loy3_thumb.gifVandaag zijn onze eerste aura van tier 4, een serie nieuwe aura's voor combat met prachtige visuele visuele effecten en goede keuzes voor wie voor het vredige pad wil bewandelen, uitgebracht. Er is iets voor elke hoeveelheid loyalty points te koop, dus als je dat nog niet hebt gedaan, moet je je nu opgeven voor het loyalty programme!

Aura's

Eerst is er de eerste aura van tier vier: Aegis. Het is onze duurste aura met een prijs van 84.00 punten, maar hij is wel zeer krachtig en reduceert schade volgens een percentage dat op je Defence level is gebaseerd. Het effect van Aegis duurt een half uur of totdat het een bepaalde hoeveelheid schade heeft geabsorbeerd, die ook door je Defence wordt bepaald. Dit heeft effect op alle soorten schade en werkt samen met armour, waardoor je een sterk bastion tegen schade in het heetst van alle strijden hebt.

De aura's Salvation en Corruptions geven allebei verhoogde Prayer xp en herstellen prayer points. De effecten van de aura's zijn identiek, maar op het visuele vlak zijn ze heel anders. De een geeft je de vleugels van engelen, terwijl de andere je vleugels van demonen geeft.

De aura Ancestor spirit geeft de kans dat tijdens het vechten de geestelijke vormen van je voorvaderen terugkeren om wraak te nemen op je tegenstander, door een vergeldingsactie uit te voeren. Dit werkt in PvP en PvE.

De aura Dark Magic zal een favoriet onder gebruikers van magie worden, omdat het met de tijd extra schade zal geven bij elke spreuk die direct schade toebrengt. Dit werkt weer in PvP en PvE.

Fans van vechten zullen de Berserker aura kunnen waarderen, die voor een korte tijd Attack en Strength verhoogt. De aura Regeneration herstelt life points sneller.

Er zijn ook nieuwe waren voor skillers: er is een geheel nieuwe greenfingers aura voor farmers, die ervoor zorgt dat gewassen niet ziek worden en de kans verhoogt op een betere oogst. Hunters krijgen de Tracker aura, die de kans verhoogt dat je succesvol dieren vangt.

Daarnaast hebben we veel nieuwe tiers aan de aura's toegevoegd die al beschikbaar zijn, zoals Knock-out, Call of the Sea, Five-finger discount en veel meer.

Klik hier voor de volledige details van de beschikbare aura's, inclusief werktijd, afkoeltijd en kosten.

Emoties

Er zijn acht nieuwe emoties beschikbaar, met voor iedere prijs wat. Heb je ooit je ononderdrukbare gelach willen uiten door op de seismische bewegingen van een Lolcano mee te deinen? Misschien eindig je liever in boosaardige oplopende Evil laugh. Dit en veel meer is te koop bij Xuan.

En veel meer

Er zijn vier nieuwe kostuums beschikbaar, elk in verschillende kleuren. Of je je nu als kolonist, Azteek, musketier of Hooglander wilt kleden, er is keuze voor iedere verkleedpartij of periodieke vernieuwing. Bezoek onze kostuumpagina voor een voorvertoning.

Tot slot zijn er nieuwe herkleuropties, samen met de mogelijkheid om de transformatie van de ring of stone te veranderen.

De volledige informatie over de beloningen van het loyalty programme kun je hier vinden.

Verbeteringen

loy3_m_thumb.gifEr is maar weinig dat niet bereikt kan worden met geld en goed gereedschap. Met die gedachte in het achterhoofd hebben we veelgevraagde verbeteringen als de Money Pouch en Tool Belt uitgebracht.

Onder de minimap zie je een klein symbool met een stapeltje geld. Vanaf nu kan geld daar worden opgeslagen in plaats van in je inventory, als je dat wilt. Je kunt met de rechtermuisknop op coins klikken om ze uit je inventory aan de money pouch toe te voegen. Onthoud dat coins niet worden gedropt als je doodgaat, tenzij ze in je inventory zijn wanneer je doodgaat in de Wilderness.

Het symbool van de tool belt staat rechtsonder bij het overzicht van wat je aan hebt. Voor bepaalde gereedschappen, zoals een pickaxe of hatchet, kan alleen een bronze versie worden opgeslagen. De toolbelt kan je dragon armour qua modegraad niet vervangen, maar het is goed voor verschillende skilltaken onderweg. We voegen in de toekomst nog extra functies toe, zoals ondersteuning voor Dungeoneering.

Tot slot hebben members 30 extra bankruimte!

Mod Raven, Mod Avatar & Mod Srowley

Nog iets...

  • Thanksgiving is voorbij en niet meer in het spel
  • Armour van de nieuwe Polypore Dungeon blijft nu drie keer zo lang heel. Om alles in balans te brengen, is de slash defence van de ganodermic poncho verlaagd. De polypore staff en stick hebben nu geen melee stats meer, zodat ze geen Attack level meer vereisen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Terug naar RuneScape-nieuws

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.