Construction - Games room

De games room is leuk als je met je bezoekers een spelletje wilt spelen. In de prijzenpot kan ook nog geld worden gestopt, dat voor de winnaar beschikbaar is. Deze kamer kost 25.000 gp en je hebt er 30 construction voor nodig.

Zoals bij elke kamer zul je allemaal doorschijnende voorwerpen in de kamer zien als je in de "Building mode" bent. Deze worden hotspots genoemd. In deze hotspots kunnen verschillende dingen worden gebouwd. Let op de naam als je wil weten wat.

Hier een plattegrond met de mogelijkheden van deze kamer:

Plattegrond

Attack stone

De attack stone is ook een spel, maar een combat spel. Ook dit spel telt mee voor de prijs. Als dit spel wordt geactiveerd, heeft iedere speler een aparte steen. Hier moet je tegenaan slaan. Wie het eerst de steen om heeft, heeft gewonnen. Je kunt worden geraakt door rondvliegende stukjes steen, dan zal er wat van je life points afgehaald worden. Stenen waarvoor je een hoger construction level nodig hebt, zijn moeilijker te beschadigen.

PlaatjeLevelNaamMaterialen nodigXP
Clay Attack Stone39Clay attack stone100
Attack Stone59Attack stone200
Marble Attack Stone79Marble attack stone2000

Magical balance

Dit is een magisch spel. Bij het activeren van dit spel zal er een bol komen. Hier moet iedereen die aan het spel mee wil doen een spreuk met magic op af vuren.

Het doel van dit spel is dat de bol wit wordt. Als de kleur van de bol blauw is, moet je hier de tegenovergestelde spreuk op afvuren. Blauw is natuurlijk de kleur van de water spreuken, het tegenover gestelde is fire met de kleur rood. Wit, de kleur van air, is tegenover gesteld aan het element earth, met de bruine kleur. Examine de bol om te zien in welke mate de kleur er is. Daarna moet je logisch nadenken: welke fire spreuk moet ik op deze blauwe bol uitspreken? Een fire wave zal meer kleur aan de bol toevoegen dan de fire strike. Denk goed na, je moet de balans tussen deze kleuren proberen te vinden, zodat de kleur wit wordt en je wint.

PlaatjeLevelNaamMaterialen nodigXP
Magical Balance37Magical balance 1176
Magical Balance57Magical balance 2252
Magical Balance77Magical balance 3356

Ranging game

Dit zijn spellen met ranged in de hoofdrol. Bij hoop and stick moet je ringen om stokjes gooien. Dit mag je 10x proberen. Wie het vaakst een ring om de stok krijgt, wint het spel. Het dartbort is voor zichzelf sprekend en het archery target lijkt op de ranging minigame in de Ranged guild: je moet hier ook proberen 10 pijlen in de roos te schieten.

PlaatjeLevelNaamMaterialen nodigXP
Hoop and Stick30Hoop and stick120
Dartboard54Dartboard290
Archery Target81Archery target600

Spel

De hotspot voor het spel bevat natuurlijk een spel. Er zijn drie verschillende spelletjes: jester, treasure hunt en hangman. Deze spelletjes zijn heel verschillend van elkaaar.

Jester

De Nederlandse vertaling van jester is nar. Deze zal verschijnen als je het spel activeert. Je moet 10 emoties van hem na doen, wie dat goed en het snelste doet is de winnaar.

Treasure hunt

Dit lijkt een beetje op wat je in de quest Making History moet doen. Bij het activeren van het spel zal er een fee verschijnen. Deze geeft iedereen een steen. Vervolgens verstopt ze zich ergens in het huis en moet jij haar gaan vinden met behulp van de steen. Je moet steeds aan de steen voelen, dan zal de steen warmer of kouder zeggen. Zoek als je "heet" bent goed, zodat je de fee vindt en het spel wint.

Hangman

Hangman is hetzelfde als galgje. Iedereen moet om de beurt een letter raden van een woord in RuneScape raden. Je kunt op een "guess" knop drukken als je aan de beurt bent, dan kun je het woord raden. Je moet dan wel het hele woord opnieuw invullen, niet alleen de resterende letters. Als je te veel raadt, hangt je poppetje en ben je af.

PlaatjeLevelNaamMaterialen nodigXP
Jester39Jester360
Treasure Hunt49Treasure hunt800
Hangman59Hangman1200

Prijzenpot

Bij elk spel kun je kiezen of de winnaar de prijzenpot mag hebben. In deze kist kunnen coins worden gestopt. De winnaar van een spel krijgt de sleutel van deze kist automatisch in zijn inventory, dan kan hij zijn prijs innen als hij dat wil.

PlaatjeLevelNaamMaterialen nodigXP
Oak Prize Chest34Oak prize chest240
Teak Prize Chest44Teak prize chest660
Mahogany Prize Chest54Mahogany prize chest860

Ga terug naar Construction

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.