Construction - Servants

Je zal zelf vast al wel gemerkt hebben dat het halen van planken en spullen van de bank halen langzaam gaat en het ook saai wordt. Soms hebben je bezoekers ook wel eens wat extra's nodig. In dat geval zijn bediendes de uitkomst. Bij de Servants Guild ten noorden van het marktplein van Ardougne kun je verschillende bediendes inhuren. Zij helpen je bij het verwelkomen van je gasten, het verzorgen van je gasten en kunnen spullen voor je halen.

De bediendes kunnen verschillende dingen voor je doen. Dit hangt af van welke bediende je hebt ingehuurd. De bediende zal als hij een aantal klusjes heeft gedaan opnieuw om geld vragen.

Elke bediende heeft een eigen slaapkamer nodig, je hebt dus twee slaapkamertjes nodig voor je huis. Je bediende zal soms even weglopen, maar nog wel tot je beschikking staan. Trek dan even aan de bel die je in de Dining Room kunt bouwen en je bediende komt aangesneld. Als je weer van je bediende af wilt kan je hem of haar (of het...) gewoon op elk willekeurig moment de deur uit doen.

PlaatjeLevel nodigNaamKostenBeschrijving
Rick20Rick

500 (375*)

Rick komt uit het arme deel West Ardougne, maar hij kan wel goed koken. Hij heeft in het verleden voor een rattenvanger gewerkt en weet dus vele manieren om een rat te koken. Als je hem inhuurt zal hij shrimps aan jou en je bezoekers serveren. Hij kan bezoekers verwelkomen en 6 spullen tegelijk van en naar de bank brengen.
Royal guard20Royal guard500
(375*)
De Royal guard heeft RuneScape bezocht tijdens het diamanten jubileum van koningin Elizabeth van Engeland. Hij heeft besloten in RuneScape te blijven en nu kun jij hem inhuren. Hij kan bezoekers verwelkomen, 6 spullen tegelijk naar de bank brengen en thee, shrimps en bier uit je beer barrel serveren.
Maid25Maid1.000
(750*)
De Maid kan stews en thee maken. Ze brengt en haalt je spullen sneller van de bank dan Rick. Ook kan ze er 10 tegelijk meenemen. Ook de Maid verwelkomt bezoekers.
Cook30Cook3.000
(2.250*)
De cook heeft als kok gewerkt bij de Duke of Lumbridge. Ze kan bijvoorbeeld pineapple pizzas maken en serveert die dan ook aan je gasten. Ook de cook brengt en haalt spullen van de bank, maar deze keer sneller dan de Maid. Ze kan 16 spullen tegelijk meenemen. De Cook wil ook hout naar de sawmill brengen om planken te laten maken. Zoals elke servant begroet zij ook je bezoekers als ze binnenkomen.
Butler40Butler5.000
(3.750*)
De Butler heeft al vele families gediend en is begonnen als afwasser. Nu heeft hij echter veel ervaring en kan je goed helpen. De Butler kan Chocolate Cakes maken voor jou en je bezoekers. Hij haalt en brengt je spullen sneller van de bank dan de Cook en brengt ook sneller hout naar de sawmill om er planken van te laten maken. Hij kan 20 spullen tegelijk dragen. De butler is vriendelijk tegen je bezoekers en verwelkomt ze daarom bij binnenkomst.
Demon50Demon butler Alathazdrar10.000
(7.500*)
Dit is de duurste servant. Hij heeft het edele vak van Butler geleerd in de demonendemensie en weet daarom wat werken is. Hij heeft bijvoorbeeld Delrith nog gediend. De specialiteit van deze butler is zijn Curry, die hij aan jou en elke gast kan opdienen. Deze butler is ook het snelste van allemaal: hij brengt en haalt spullen van de bank en kan heel snel hout naar de sawmill brengen. Hij is zo sterk dat hij 26 voorwerpen tegelijk mee kan nemen.
Aap?Mind-controlled monkey butlerGeenOm deze servant te krijgen, heb je 60 Invention nodig en moet je de blauwdruk voor de monkey mind-control helmet van de goblintechnologieboom hebben ontdekt. Je moet de helm van de blauwdruk maken en deze aan de aap in de Invention guild geven. Je hoeft dus niet naar Ardougne. Hij heeft dezelfde mogelijkheden als de demonbutler, maar hoeft nooit betaald te worden.

*Na het voltooien van Love story

Ga terug naar Construction

Over deze pagina

Met dank aan opol1000 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.