Gnome Restaurant

De bedoeling van deze minigame voor members is om gnoomse gerechten klaar te maken en deze vervolgens aan gnomes over heel RuneScape te leveren. Het is handig om de quest The Grand Tree te hebben voltooid. Verder heb je minimaal level 29 Cooking nodig, maar level 42 is handiger.

Voorbereiding

Om te starten moet je op de eerste verdieping van de Grand Tree zijn. Je moet hier in het uiterste westen met Gianne Jnr praten.

Gianne Jnr

Gianne zal je vertellen dat je een aanbeveling van Blurberry en zijn vader, Gianne Senior, moet krijgen. Daarna kun je bij hem in dienst treden en gerechten aan gnomes over de hele wereld bezorgen. Om de aanbeveling te krijgen, moet je een aantal gerechten voor hen klaarmaken.

De ingrediënten zul je dit keer van Gianne Senior krijgen. In de guide van Cooking is te vinden hoe je alle gnoomse gerechten kunt maken. Maak de gerechten en geef ze af bij de twee gnomes. Je mag dan bij ze komen werken.

De gerechten voor Gianne Senior:

De gerechten voor Blurberry:

Starten

Gianne Jnr zal je eerst wat over het bedrijf vertellen. Je kunt twee soorten taken voor hem doen: een gemakkelijke of een moeilijke. Voor een gemakkelijke taak krijg je ongeveer 6 minuten en hoef je niet buiten de Gnome Stronghold te reizen. Voor een lastige taak krijg je 11 minuten, maar je moet dan wel door heel RuneScape reizen.

Kies één van de taken. Gianne Jnr zal je een doos geven met de exacte informatie. Als je de bestelling niet op tijd bij de gnome in kwestie brengt zul je geen beloning krijgen. De doos zal dan ook verdwijnen.

Plaatje

De bestelling moet je bereiden in de gnoomse keuken. Hierboven staat daar een plaatje van. De meeste ingrediënten zijn te koop of verkrijgbaar in en rondom de Grand Tree. Zie de guide van Cooking voor meer informatie over het maken van de gerechten. Het kan voorkomen dat je Cooking level niet hoog genoeg is voor een gerecht. Wijs de opdracht dan af of drop de doos gewoon.

Gemakkelijke taken

Moeilijke taken

PlaatjePlaatje
PlaatjePlaatje

Beloningen

Na het voltooien van een gemakkelijke taak krijg je één free delivery token. Bij moeilijke taken krijg je na het voltooien van elke taak maar liefst 3 free delivery tokens. Als je twaalf tokens hebt, kun je één free delivery opvragen. Als je aan je bel rinkelt zal de gnome verschijnen. Hij zal je een gerecht geven. Dit gerecht zal altijd willekeurig zijn.

Speciale voorwerpen

Bij de gemakkelijke taken krijg je altijd tussen de 50 en 100 gp na het voltooien van een taak. Bij een moeilijke taak is dit een voorwerp.

PlaatjeNaamBeschrijving
Gnome gogglesGnome gogglesJe kunt deze bril op je hoofd zetten om op een piloot van een gnome glider te lijken. Je krijgt die alleen van Captain Ninto en Captain Daerkin.
Gnome scarfGnome scarfJe kunt deze sjaal om je nek doen om op een piloot van een gnome glider te lijken. Je krijgt die alleen van Captain Ninto en Captain Daerkin.
Mint cakeMint cakeAls je dit opeet, zal je renenergie met 100% hersteld worden.
Grand seed podGrand seed podHiermee kun je naar de Grand Tree teleporteren. Dit kan op twee verschillende manieren. Manier 1 heet "Launch" en werkt alleen als je buiten bent. Er zal na een tijdje een Gnome Pilot komen die je oppikt en naar de Grand Tree brengt. De andere manier is "Squash". Hiermee kom je meteen in de Grand Tree terecht.
Plaatje

Het is ook mogelijk dat je één van de kledingstukken uit de Sous chef's outfit ontvangt, die de xp verhogen bij het trainen van Cooking. Je krijgt geen kledingstukken die je al hebt.

De volgende voorwerpen kun je ook nog krijgen:

Over deze pagina

Met dank aan belgie XD en Mighy H voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.