Dungeoneering - Runecrafting

Runes maken

Rune essence wordt door de monsters gedropt. Je kunt ze ook bij de Smuggler kopen. Meestal staat er een runecrafting altar in de beginkamer.

Gratis spelers kunnen in Daemonheim ook runes maken die normaal gesproken alleen in memberswerelden zijn te maken, zoals death runes. Gratis spelers kunnen echter geen astral en blood runes maken.

PlaatjeLevelRuneXP per 10 essences
Plaatje1Air1
Plaatje2Mind1,1
Plaatje5Water1,2
Plaatje9Earth1,3
Plaatje14Fire1,4
Plaatje20Body1,5
Plaatje27Cosmic1,6
Plaatje35Chaos1,7
Plaatje40Astral1,74
Plaatje44Nature1,8
Plaatje54Law1,9
Plaatje65Death2
Plaatje77Blood2,1

Staven, wands en orbs

Als je een spinebeam staff of hoger hebt hebt, kun je die met Runecrafting omzetten tot een catalytic staff. In het geval van een grave creeper staff zul je een empowered catalytic staff krijgen. Je hebt hetzelfde magic level nodig om de staf te maken als je nodig hebt om de staf te dragen.

Hetzelfde geldt voor wands en orbs. Voor een catalytic wand heb je een spinebeam wand of hoger nodig, voor een een empowered catalytic wand een grave creeper wand. Voor het maken van een catalytic orb heb je een bryll orb of hoger nodig en voor een empowered catalytic orb een spiritbloom orb.

Sinds de Evolution of combat kun je geen elementaire staven meer maken.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.