Dungeoneering - Thok it to Em

Thok it to Em is een Fremennik saga die alleen voor members is. De verkorte versie vereist 59 Dungeoneering. Je hebt 59 Dungeoneering en 70 Strength nodig voor de onverkorte versie. Voor je dit verhaal kunt doen, moet je de scribbled notes op floors 30 tot 35 vinden.

Om de saga te beginnen, moet je Skaldrun hebben bevrijd. Bekijk het hoofdartikel van Dungeoneering voor meer informatie. Skaldrun staat na zijn bevrijding bij een tent op de plaats waar je uitkomt wanneer je met je Ring of Kinship naar Daemonheim teleporteert. Praat eerst met hem en laat hem een verhaal vertellen over de scribbled notes. Daarna kun je met de rechtermuisknopoptie ervoor kiezen deze saga te beginnen.

Dit verhaal gaat over de machtige Fremennik Thok en zijn broer Marmaros, die grot na grot afgingen.

Plattegrond

Op een gegeven moment komen Thok en Marmaros Stomp tegen, een monster dat tussen twee dimensies gevangen is. Pak steeds de gekleurde kristallen op en plaats die bij de kristallen naast het monster. Als er een steen voor ligt, moet je op de volgende ronde wachten. Op een gegeven moment is het monster dood en ligt Marmaros bewusteloos op de grond. Thok zweert zijn broer te redden, ook al moet hij daar eindeloos lang voor vechten. Klim de ladder aan de zijkant op.

 1. Nu komt Thok na lang zwerven bij een Shadowforger. Dood het beest en ga naar de volgende kamer.
 2. Jaag de spirit op de deur weg.

  Spirit
 3. Dood de twee mensen in de kamer die volgt. Probeer in de kamer in het oosten te gaan. Dat kan niet, omdat Thok doodsbang is voor de fret van level 9001 die daar is.
 4. Doe dat ook bij de twee forgotten warriors en de forgotten ranger in de kamer in het zuiden.
 5. Betreed de kamer in het oosten en dood de forgotten ranger, forgotten warrior en de twee Nechryaels in de volgende kamer. Pak ook de sleutel op.
 6. Als je de volledige versie van het verhaal wilt doen, moet je terug naar de tweede kamer en de deur openen met de sleutel die je net hebt gepakt. Activeer de monolith. Dood de monsters die verschijnen en wacht tot de monolith volledig is opgeladen.
 7. Ga naar de kamer in het noorden en laat Skaldrun in het ijs zitten. Jij zult hem later zelf bevrijden.
 8. Dood Coward with Bow, oftewel Sagittare, in de volgende kamer. Sagittare teleporteert tijdens het gevecht, waardoor je steeds naar hem toe moet lopen. Dat is lastig in een kamer met die vorm. Als hij arrow rain gaat roepen, moet je wegrennen om niet geraakt te worden door zijn pijlenregen.
 9. Ga terug naar kamer 6 en betreed de kamer in het oosten. Dood hier de Nechryael, de forgotten warrior en de forgotten rangers.
 10. Ga naar de kamer het noorden en beveel de farming patches om aardappels te groeien. Oogst ze en eet ze op.

  Aardappelen
 11. Loop de kamer in het oosten in, pak de rune essence van de tafel en doe die op het altaar. Je krijgt nu een body rune. Eet die op. Hak ook wat ores en smelt dat in de furnace.
 12. Ga naar de kamer in het noorden en dood de Ramokee Skinweaver, Bloodrager, Deathslinger en Stormbringer. Het is aan te raden eerst de Skinweaver te doden, omdat deze steeds de andere geneest.
 13. Ga naar de kamer in het westen en praat met de Thok-blocker. Na wat bedreigingen zal die weggaan.
 14. Pak de sleutel in de volgende kamer.
 15. Ga terug naar de vorige kamer en loop naar de kamer in het noorden. Hier zit Har'Lakk the Riftsplitter. Dood hem. Zorg ervoor dat je niet in de gifregen gaat staan die hij laat vallen.
 16. Ga terug naar kamer 5 en open de deur in het zuiden. Vis hier met je zwaard om een mini-marm te krijgen. Open daarna de deur.
 17. Los de puzzel in de kamer op door de vakjes gewoon om te draaien. Pak ook de sleutel.
 18. Dood de Rammernaut in de volgende kamer.

  Rammernaut
 19. Open de deur in kamer 6. Hier zit een Bulwark beast. Pak de pickaxe in de kamer, sla ermee door het armour van het beest en maak hem af met je zwaard.
 20. Ga naar kamer 20 op de plattegrond hierboven. Hier zit Pretty Lass. Bevrijd haar van de warped gulega en zeg dat Marmaros gewond is. Breng haar naar hem toe.

Hierna zul je nog een Luminescent icefiend moeten doden. Zorg ervoor dat je hard blijft rennen als hij zijn ijspegelaanval gaat doen, anders zul je sterven.

Beloning: 37.080 Dungeoneering xp en 3708 tokens voor de korte versie. Voor de volledige versie krijg je ook 75.765 Strength xp.

Als je de saga opnieuw doet, krijg je maximaal 872 tokens. Wanneer je deze saga die dag nog een keer doet, krijg je 20% van 872 minder. Dit gaat door tot een minimum van 20% van de maximale tokens. De volgende dag krijg je weer de maximale tokens.

Ga terug naar Dungeoneering

Over deze pagina

Met dank aan Joachim12111 en x50x40 voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.